17 Haziran, 2024, Pazartesi
DOLAR32.8599
EURO35.2388
ALTIN2453.6
Yusuf Cinkara Otomotiv

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak: "Merkezi Hükümet ile Güç Birliği Akdeniz'i Şahlandırdı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak: "Merkezi Hükümet ile Güç Birliği Akdeniz'i Şahlandırdı"
Abone ol
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Ankara ile yakın ilişkiler kurarak Akdeniz'e birçok hizmet ve yatırım kazandırdıklarını söyledi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Ankara ile yakın ilişkiler kurarak Akdeniz'e birçok hizmet ve yatırım kazandırdıklarını söyledi.

Gültak, "Merkezi Hükümet ile yerelde sağladığımız güç birliği sayesinde Akdeniz şahlandı ve inanıyorum ki bu yükseliş, yeni dönemde de hızla ve kesintisiz devam edecek" dedi.

Gültak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte MÜSİAD tarafından düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Üretim Zirvesi"ne katıldı.

Zirvenin ardından Bakan Yumaklı, Başkan Gültak ve beraberlerindeki heyet, Akdeniz'in geleneksel balık festivali ile ünlenen Karaduvar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Bölgeyi ziyaretinde 5 yıllık hizmet sürecini değerlendiren Gültak, Karaduvar Balıkçı Limanı Projesi ile limanın kapasitesinin ve işlevselliğinin artacağını, daha büyük gemilerin yanaşabileceğini söyledi.

Gültak, Çamlıbel Su Sporları Merkezi Projesi, kadınlara yönelik tarımsal projeler, ata tohumu üretimi, eğitim ve spor yatırımları, meslek edindirme ve istihdam projeleri gibi birçok hizmetle Akdeniz'i şaha kaldırdıklarını vurguladı.

Yerel yönetimler ile merkezi hükümetin iş birliğinin önemine değinen Gültak, "Merkezi hükümetimizle gerçekleştirdiğimiz güçlü iş birliği sayesinde Akdeniz ilçemizi hak ettiği ve layık olduğu yerlere kararlılıkla taşıyoruz.

Akdeniz'in kayıp yıllarını, hükümetimizin desteği, vizyonumuz ve eser ve hizmet siyaseti ile taçlandırıyoruz." dedi.

Gültak, Karaduvar Sahil Düzenlemesi, Türkiye'nin en güzel Millet Bahçesi ve Akdeniz'in ilk ve tek kentsel dönüşüm projeleri ile Akdeniz'i zirveye taşıdıklarını söyledi.

Artık kimsenin Akdeniz'i eski kabuğuna geri götüremeyeceğini vurguladı.

Akdeniz'e özel ilgi ve desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlara ve milletvekillerine teşekkür eden Gültak,

"Yeni dönemde tarihi yatırımlarla Akdeniz'in geleceğe yolculuğu kesintisiz şekilde ve hızla sürecek. Akdeniz'de barış, kardeşlik ve huzur kazanacak.

Çocuklar, gençler ve kadınlar kazanacak. Akdeniz'de kaybeden olmayacak, hepimiz kazanacağız" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İsrail ordusu, Gazzede 6 yaşındaki Hindi kurtarmaya giden Kızılay ekibini öldürdüÖnceki Haber

İsrail ordusu, Gazzede 6 yaşındaki Hindi...

Başkan Fatih Çalışkan: Hisarcıkta istihdam ve kalkınma dönemi başlıyor”Sonraki Haber

Başkan Fatih Çalışkan: Hisarcıkta istihd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar