28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

AK Parti Osmaniye, Vefa İftarında Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Osmaniye, Vefa İftarında Buluştu
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından organize edilen geleneksel vefa iftarına, önceki ve yeni dönem il yöneticileri ve milletvekilleri ile partililer katıldı.

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından organize edilen geleneksel vefa iftarına, önceki ve yeni dönem il yöneticileri ve milletvekilleri ile partililer katıldı.

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen vefa iftarına AK Parti Genel Merkez Genel, MKYK üyesi ve Genel Sekreter yardımcısı,

27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, TBMM İnsan Hakları ve İnceleme Komisyonu Başkanı, Osmaniye Milletvekili Derya Yanık,

Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Kurucu İl Başkanı Metin Özdemir, önceki dönem il başkanları Yavuz Korkmaz, Ali Binboga,

Ömer Yağmur ve Hamza Tor ile önceki dönem milletvekilleri Mehmet Sarı, Suat Önal ve Mucahit Durmuşoğlu katıldı.

İftar programında konuşan Kaya, AK Parti'nin 17 seçim zaferi kazandığını ve bu başarının arkasında teşkilat mensuplarının emeğinin olduğunu söyledi.

Kaya, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK kadrolar olarak milletimizin de desteğiyle 17 seçim kazandık.

İktidara geldiğimiz günden bu güne devrim niteliğinde hizmetleri milletimizle buluşturduk. Bu büyük başarının ve her bir hizmetin altında sizlerin imzası var." dedi.

Osmaniye'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Cumhur İttifakı'nın en yüksek oyu alması için çalışacaklarını belirten Kaya,

"Hedefimiz Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyu almaktır. İlçe Belediye Başkanlarımızda ise AK Partili belediye başkan adaylarımız için var gücümüzle çalışacağız inşallah." diye konuştu.

Kaya, teşkilat mensuplarına Cumhur İttifakı adayı İbrahim Çenet'i ikna etmeleri çağrısında bulunarak,

"Sizlerden isteğim, seçimlere kadar bugüne kadar Cumhur İttifakına oy vermeyen en az 10 kişiyi ikna etmenizdir." ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca, AK Parti'nin geçmiş dönem il başkanları ve milletvekilleri de birer selamlama konuşması yaptılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin projesi hibe desteği aldıÖnceki Haber

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Li...

Adıyamanda eğitim değerlendirme toplantısı yapıldıSonraki Haber

Adıyamanda eğitim değerlendirme toplantı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar