160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: “Siyasi partiler arasında referansı olan tek parti AK Partidir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: “Siyasi partiler arasında referansı olan tek parti AK Partidir”
Abone ol
Iftar Yemeğinde Konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı öncülüğünde Ak Parti Kadroları Milletin Hukukunu Korumak, Insanımızın Hayat Standardını Yükseltmek Ve önündeki Sosyoekonomik Engelleri Kaldırmak Için Bir Araya Gelmiş, Ter Döken Kadrolardır” Ifadelerini Kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Belediye Başkanı İsmet Yıldırım Ümraniye’de vatandaşlar ile iftar programında buluştu.

Ümraniye Belediyesi tarafından dün akşam organize edilen iftar programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“2019’da kantarın topuzu kaçtı”

İBB yönetimini eleştiren Başkan Yıldırım, “2019’da İstanbul’da kantarın topuzu kaçtı. Bir arkadaşı getirdiler. Getirdiler ama evlere şenlik. Güya küçük bir belediyeden gelmişti, demek ki belediye hizmetlerini anlar zannediyordu halk. Onun için seçmişti ama biz tanıyorduk kendisini. Tanıdığımız için bu işlerin üzerinden gelemeyeceğini biliyorduk. Çiçeklere bile bakamaz diyordum, çiçeklere bakamadığı gibi temizliğe de bakamadı. Mega projeler, büyük, dev projeler, tünel yollar, yeni metro hatları ve deniz suyunun arıtılıp içilir su haline getirilmesi gibi teknolojik haline getirilmesinden haberi yok” dedi.

“Seçimlere katılan siyasi partiler arasında referansı olan tek parti AK Partidir”

İftar yemeğinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Seçimlere katılan siyasi partiler arasında referansı olan tek parti AK Parti’dir. 21 yıllık çalışmamız bizim müktesebatımız, referansımızdır. Hiç yanlış bir iş yapmadık, eksiğimiz var, tamamlayacağız, daha iyisini yapacağız ama yaptıklarımızda yanlış yok. Hep doğru şeyler yaptık çünkü AK Parti siyasetinin temelinde millet var. İcraatlerinin temelinde insan var, birey var. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı öncülüğünde AK Parti kadroları milletin hukukunu korumak, insanımızın hayat standardını yükseltmek ve önündeki sosyoekonomik engelleri kaldırmak için bir araya gelmiş, ter döken kadrolardır” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Arslan, Çameliye 10 yılda kazandırılan hizmetler ve yeni dönem projelerini anlattıÖnceki Haber

Başkan Arslan, Çameliye 10 yılda kazandı...

Vali Akbıyıktan ‘14 Mart Tıp Bayramı mesajıSonraki Haber

Vali Akbıyıktan ‘14 Mart Tıp Bayramı mes...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar