160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ahlatta yılsonu sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahlatta yılsonu sergisi
Abone ol
BİTLİS'İN AHLAT İLÇESİNDEKİ AİLE DESTEK MERKEZİNDE (ADEM) AÇILAN KURSLARA KATILAN KADINLARIN YAKLAŞIK BİR YIL BOYUNCA BÜYÜK EMEK HARCAYARAK YAPTIKLARI EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER BEĞENİYE SUNULDU.

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Aile Destek Merkezinde (ADEM) açılan kurslara katılan kadınların yaklaşık bir yıl boyunca büyük emek harcayarak yaptıkları el emeği göz nuru ürünler beğeniye sunuldu.


İlçede onlarca kadının hem kendilerine ekonomik gelir elde etmek hem de boş zamanlarını değerlendirmek için katıldıkları kurslarda yaptıkları ürünler sergilendi. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.


Daha sonra yapılan açılışın ardından sergiyi gezen Kaymakam Dağ ile Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, ADEM Koordinatörü Aynur Alçiçek’ten bilgi aldı.


Öte yandan, açılan serginin 3 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar açık kalacağı belirtilirken, isteyen vatandaşların ziyaret edebileceği ifade edildi.


ADEM’de 20 dalda açılan kurslarda kadınlar tarafından yıl boyunca yapılan bir birinden güzel ürünler, 3 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar sergilenecek ve isteyen vatandaşların ziyaret edebilecek.


Ahlat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki sergi açılışına İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hasan Emrah Alkan, Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfada stabilize yol çalışmasıÖnceki Haber

Şanlıurfada stabilize yol çalışması

Gaziantepte 3. Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri sempozyumu tamamlandıSonraki Haber

Gaziantepte 3. Uluslararası Çocuk Kütüph...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar