160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ahlatta şehitlik ziyaret edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahlatta şehitlik ziyaret edildi
Abone ol
BİTLİS'İN AHLAT İLÇESİNDE “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLEREK KUR’AN-I KERİM VE DUALAR OKUNDU.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri çerçevesinde şehitlik ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu.


İlk olarak Ahlat Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Bitlis Vali Yardımcısı İzzet Cem Eser ve beraberindekiler, daha sonra Ahlat şehitliğini ziyaret etti. Burada şehit yakınları, gaziler ile vatandaşlar Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyerek dua ettiler.


Düzenlenen etkinliklere Bitlis Vali Yardımcısı ve Ahlat Kaymakam Vekili İzzet Cem Eser, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, bazı kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçede akşam saatlerinde de etkinlikler devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü öldüÖnceki Haber

Antalya’da aydınlatma direğine çarpan ot...

15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu, Antalya’da mezarı başında anıldıSonraki Haber

15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu, An...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar