160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, bölge birincisi olan halk oyunu ekibi ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, bölge birincisi olan halk oyunu ekibi ile bir araya geldi
Abone ol
AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HASAN KÖKREK, ‘DOĞU ANADOLU BARLAR HALK OYUNLARI BÖLGE FİNALİ’NDE 91.80 PUAN İLE DOĞU ANADOLU BÖLGE BİRİNCİSİ OLAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KARAKÖSE SANAT KULÜBÜ EKİBİNİ KABUL ETTİ.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ‘Doğu Anadolu Barlar Halk Oyunları Bölge Finali’nde 91.80 puan ile Doğu Anadolu Bölge birincisi olan Halk Eğitimi Merkezi Karaköse Sanat Kulübü ekibini kabul etti.


Kars’ta 28-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenen “Doğu Anadolu Barlar Halk Oyunları Bölge Finali”nde 91.80 puan ile Doğu Anadolu Bölge birincisi olan Halk Eğitimi Merkezi Karaköse Sanat Kulübü ekibi ile müdürlükteki toplantı salonunda bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, halk oyunu ekibini başarılarından dolayı tebrik ederek bir süre sohbet etti. Ağustos ayı içerisinde yapılacak Türkiye şampiyonasında bölgeyi temsil etmeye hak kazanan halk oyunu ekibine final müsabakalarında başarılar dileyen Kökrek, halk oyunu ekibi ile bir süre görüştükten sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından misafirlerini yolcu etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trabzondaki Osmanlı Dönemine ait mezar taşlarının büyük bir kısmı burada sergileniyorÖnceki Haber

Trabzondaki Osmanlı Dönemine ait mezar t...

Kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi tutuklandıSonraki Haber

Kendilerini polis olarak tanıtıp dolandı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar