30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4711
EURO34.8301
ALTIN2431.1

Ağlasun Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Görsel Sanatlar Atölyesi kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağlasun Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Görsel Sanatlar Atölyesi kuruldu
Abone ol
Burdur’da üretken Bir Nesil Yetişiyor Projesi çerçevesinde Ağlasun Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu'nda Görsel Sanatlar Atölyesi’nde çalışmalar Ardı Ardına Yapılıyor.

Burdur’da Üretken bir nesil yetişiyor projesi çerçevesinde Ağlasun Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda Görsel Sanatlar Atölyesi’nde çalışmalar ardı ardına yapılıyor.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Burdur’da Üretken Bir Nesil Yetişiyor projesi çerçevesinde, ildeki eğitim merkezlerinin altyapısını hizmeti ve eğitimin desteklenmesi amacıyla önemli bir adım atılarak; Ağlasun Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda Görsel Sanatlar Atölyesi kuruldu.

İlk olarak Görsel Sanatlar Atölyesinde etkinlik planlama ve yaygınlaştırma atölye çalışmaları için öğretmenlere hizmet içi eğitim 12-16 Şubat tarihleri arasında TOBB Anadolu Lisesi Resim atölyesinde verildi.

Kursta eğitimci olarak görev yapan Gülsüm Cantürk; “Anaokulu ve ilkokul kazanımlarını baz almış olup, proje çerçevesinde katılımcı olan 13 öğretmene Ağlasun Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda kurulan Görsel Sanatlar atölye çalışması yapmaları için gerekli planlama, teknik bilgi ve etkinlik önerileri kurs süresince aktarıldı. Kursiyerlerin sınıflarında sanat ve resim içerikli çalışmaları kurulan atölyede yaygınlaştırmak için sabırsızlıkla beklediklerini gördüm. Eğitime katılan öğretmenler atölyede ayrı ayrı öğrenci gruplarına atölye çalışmalarına başladı” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci ise konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yürüttüğümüz “Burdur’da Üretken Bir Nesil Yetişiyor” projesi çerçevesinde, ilimizdeki eğitim sektörünün altyapısını güçlendirerek, eğitimi desteklemeyi sürdürüyoruz. Proje çerçevesinde Ağlasun Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na Görsel Sanatlar Atölyesinin kurulumu gerçekleştirildi. Atölye çalışmaları çerçevesinde eğitmenlere hizmet içi eğitim verilerek seramik fırınının aktif kullanımına yönelik çalışmalar başlatıldı. Çalışmalara katılım gösteren tüm öğretmenlerimize, uzmanlarımıza teşekkür ederim. Eğitim alanında yapılan bu tür olumlu katkıların eğitimdeki kalite ve verimliliğin arttıracağı inancındayım. Projemizin ilimizde bu yönde yapılacak diğer çalışmalara örnek olacağını düşünüyorum” diyerek görüşlerini dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta müdürlüğünden ramazan öncesi denetimÖnceki Haber

Zabıta müdürlüğünden ramazan öncesi dene...

Gölbaşında altyapı çalışmaları devam ediyorSonraki Haber

Gölbaşında altyapı çalışmaları devam edi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar