160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Afyonkarahisarda karate grup müsabakaları sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyonkarahisarda karate grup müsabakaları sona erdi
Abone ol
AFYONKARAHİSAR’IN EV SAHİPLİĞİNDE BAŞLAYAN OKUL SPORLARI’NIN FAALİYET PROGRAMI İÇERİSİNDE BULUNAN KARATE GRUP KARŞILAŞMALARI BİRÇOK KATEGORİDE 16 FARKLI İLDEN SPORCULARIN KATILIMIYLA YAPILDI.

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde başlayan okul sporlarının faaliyet programı içerisinde bulunan karate grup karşılaşmaları birçok kategoride 16 farklı ilden sporcuların katılımıyla yapıldı.


Tınaztepe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kata ve kumite dalında dereceye giren gruplar Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Toplamda 330 sporcunun katıldığı, yüzlerce seyircinin izlediği ve 48 hakemin görev aldığı müsabakalarda sporcular kazanmak için elinden geleni yaptı. Küçükler ve yıldızlar kategorisinde, dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri; Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen, Tesis Amiri Ahmet Zengin ve hakemler tarafından verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Ülkü Ocakları doğa yürüyüşüne çıktıÖnceki Haber

Aydın Ülkü Ocakları doğa yürüyüşüne çıkt...

Elektrik direğinde mahsur kalan kedi kurtarıldıSonraki Haber

Elektrik direğinde mahsur kalan kedi kur...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar