160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AFADtan Orman Genel Müdürlüğü personellerine KBRN eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFADtan Orman Genel Müdürlüğü personellerine KBRN eğitimi
Abone ol
2022 YILININ İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA “AFET TATBİKAT YILI” İLAN EDİLMESİ ÇERÇEVESİNDE SAKARYA İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ, ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN 12 PERSONELİNE KENTSEL ARAMA KURTARMA VE KBRN EĞİTİMİ VERDİ.

2022 yılının İçişleri Bakanlığınca “Afet Tatbikat Yılı” ilan edilmesi çerçevesinde Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü’nün 12 personeline Kentsel Arama Kurtarma ve KBRN eğitimi verdi.


İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılının ‘Afet Tatbikat Yılı’ ilan edilmesiyle Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü çalışmalarına başladı. Bu çerçevede ekipler, Orman Genel Müdürlüğü’nün 12 personeline Kentsel Arama Kurtarma ve KBRN eğitimi verdi. Koruyucu kıyafetlerini giyen personeller, uzman kişiler eşliğinde gerçeği aratmayan tatbikatlar gerçekleştirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Değişim Partisinden TOGGa destekÖnceki Haber

Türkiye Değişim Partisinden TOGGa destek

Görme engelli çiftin evlilik heyecanıSonraki Haber

Görme engelli çiftin evlilik heyecanı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar