02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adana’da tehlikeli ırk köpek sahibi 37 kişiye para cezası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana’da tehlikeli ırk köpek sahibi 37 kişiye para cezası
Abone ol
Adana'da tehlike arz eden ve belirlenen sürede kayıt altına alınmayan köpek sahibi 37 kişiye, 14 bin 982'şer lira ceza verildi.

Adana'da tehlike arz eden ve belirlenen sürede kayıt altına alınmayan köpek sahibi 37 kişiye, 14 bin 982'şer lira ceza verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, kısırlaştırılarak kayıt altına alınma süresi 14 Ocak'ta sona eren Amerikan Pitbull Terrier, Dogo Argentino, Fila Brasilerio, Japanese Tosa, American Staffordshire Terrier ve American Bully gibi tehlikeli köpek ırklarına yönelik, kent genelinde denetimlerini sürdürdü.

Ekipler, kayıt altına alınma süresinin bitiminden bugüne kadar park, bahçe ve sokak gibi yerlerde, ağızlığı olmayan, tasmasız gezdirilen ve kayıt altına alınmadığı belirlenen 37 köpeğe el koydu.

Polis, köpeklerin sahibi 37 kişiye 14 bin 982'şer lira ceza uyguladı.

Vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiren ekipler, sahiplerince terk edilmiş tehlikeli ırklar arasındaki 43 köpeği de belediye görevlileriyle yakalayıp barınağa götürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mayıs ayında en çok paket turlar pahalandı, en fazla sebze ucuzladı Önceki Haber

Mayıs ayında en çok paket turlar pahalan...

Sebze ve meyve yetiştirmek isteyenler fide satıcılarının yüzünü güldürdü Sonraki Haber

Sebze ve meyve yetiştirmek isteyenler fi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar