Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Seyhan ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi, hizmetler ve ihtiyaçlar konusunda istişarelerde bulundu.
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde cuma namazının ardından Bahçelievler Camii avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.
Dağlıoğlu, Havuzlubahçe, Sucuzade, Hürriyet, Barbaros, Bey, Yenibey ve Akkapı mahallelerinden gelen vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini dinleyen Vali Köşger, samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada mahallelerde yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi.
Vatandaşlara hitaben konuşan Vali Köşger, şu ifadeleri kullandı:
“Devletimiz, milletimizle iç içe, her zaman sahada ve yanınızdadır.
Sizlerin huzuru, güveni ve yaşam kalitesi bizim en öncelikli görevimizdir.
Sizlerden gelen her talep ve öneri, bizler için değerlidir. Mahallelerimizin daha yaşanabilir, güvenli ve huzurlu olması için tüm kurumlarımızla koordineli şekilde çalışmaya devam edeceğiz.
Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir mesele yoktur.”
Vatandaşların gösterdiği ilgi ve sıcak sohbetten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Köşger, devletin tüm imkânlarıyla vatandaşların hizmetinde olduğunu vurguladı.
Buluşmaya Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci’nin yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri de katıldı.
Yorum Yazın