160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Acil durumda güvenlik konuşuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acil durumda güvenlik konuşuldu
Abone ol
DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY BAŞKANLIĞINDA ACİL DURUMLARDA GÜVENLİK HİZMETLERİNİN ETKİN BİÇİMDE YÜRÜTÜLMESİ AMACIYLA TOPLANTI YAPILDI.

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında acil durumlarda güvenlik hizmetlerinin etkin biçimde yürütülmesi amacıyla toplantı yapıldı.


Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Vali Cevdet Atay’ın başkanlık yaptığı toplantı da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), izleme, değerlendirme ve koordinasyon kurulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.


GAMER; Kamu düzeni ve güvenliğini bireylerin temel hak ve hürriyetlerini, toplumun huzur ve güvenliğini temin etmeye yönelik faaliyetler ile doğa, insan ve teknoloji kaynaklı acil durumlarda ortaya çıkabilecek her türlü güvenlik riskinde, güvenlik odaklı olarak ilgili kuruluşlar arasında koordinasyon ve işbirliğini sağlıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kömürlükten kilolarca uyuşturucu çıktıÖnceki Haber

Kömürlükten kilolarca uyuşturucu çıktı

Kocasinan Belediyesinin dağıttığı fideler ürün verdiSonraki Haber

Kocasinan Belediyesinin dağıttığı fidele...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar