160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

A101e ‘Zincir Marketler kategorisinde Altın Ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
A101e ‘Zincir Marketler kategorisinde Altın Ödül
Abone ol
Türkiye’nin En Geniş Mağaza Ağına Sahip Olan Zincir Marketlerinden Biri Olan A101, ınstagram’da Alışveriş Kategorisinde 14 Milyona Yaklaşan Takipçi Sayısıyla, Brandverse Awards’da ‘zincir Marketler’ Kategorisinde Altın ödül’e Layık Görüldü.

Türkiye’nin en geniş mağaza ağına sahip olan zincir marketlerinden biri olan A101, Instagram’da alışveriş kategorisinde 14 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla, Brandverse Awards’da ‘Zincir Marketler’ kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile Deloitte Türkiye’nin uzman katkılarıyla gerçekleştirilen Brandverse Awards’da bu yılki değerlendirme süreci tamamlandı. A101, ‘Veri Analitiği Ödülleri’ bölümü altında yer alan ‘Zincir Marketler’ kategorisinde aldığı Altın Ödül ile sosyal medya dünyasındaki etkinliğini sürdürdü.

Yapılan açıklamaya göre, yıl boyunca markaların sosyal medya performanslarını tarafsız ve veriye dayalı olarak değerlendirilmesiyle hazırlanan SocialBrands sosyal medya marka indeksi sonuçlarının katkılarının da dahil olduğu SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde şirket, sosyal medyada gösterdiği performansla dikkat çekerek altın ödülü kazandı.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, “Brandverse Awards’da geçtiğimiz yıllarda da ödül kazanmış bir marka olarak, bu yıl da liderliğimizi sürdürerek tekrar Altın Ödül’e layık görülmek bizim için büyük bir gurur. Her geçen gün gelişen dijital çağı yakından takip ederek; başarılarımızı sürdürmek ve yenilerini eklemek aynı zamanda müşterilerimizi memnun etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm takipçilerimize, ekip arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Masal parktaki ücretler tepki topluyor. Önceki Haber

Masal parktaki ücretler tepki topluyor. 

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024te Çekya ile karşılaşacakSonraki Haber

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024te Çekya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar