03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

A Milli Futbol Takımı, yağmur altında çalıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
A Milli Futbol Takımı, yağmur altında çalıştı
Abone ol
A Milli Futbol Takımı, 2026 Fıfa Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off Turu Finalinde Deplasmanda Oynayacağı Kosova Maçının Hazırlıklarını Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turu finalinde deplasmanda oynayacağı Kosova maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yağmur yağışı altındaki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi. Düz koşuyla başlayan antrenman ısınma hareketleriyle devam etti. Milliler daha sonra topla çalışmalar yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Kosova müsabakasının taktiği üzerinde duruldu.

Antrenmanda Zeki Çelik takımla çalışırken, Hakan Çalhanoğlu ile Merih Demiral ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanı TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz da takip etti.

Ay-yıldızlılar yarın yapacağı antrenmanla Kosova karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fırının bacası tutuştu: 3 kişi dumandan etkilendi Önceki Haber

Fırının bacası tutuştu: 3 kişi dumandan...

ÜNİDAP 8. dönem toplantsı YÖK Başkanı Özvar Başkanlığında ETÜde gerçekleştirildi Sonraki Haber

ÜNİDAP 8. dönem toplantsı YÖK Başkanı Öz...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar