160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalya’dan deprem bölgesine giden itfaiye ekipleri 53 kişiyi kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya’dan deprem bölgesine giden itfaiye ekipleri 53 kişiyi kurtardı
Abone ol

ANTALYA (AA) Antalya'dan deprem bölgesine gönderilen itfaiye ekipleri, Hatay ve Kahramanmaraş'ta 53 kişiyi enkazdan sağ çıkardı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki depremin ardından bölgeye ulaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, AFAD koordinasyonunda Hatay ve Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Enkaz altı görüntüleme, sismik ses dinleme, termal kamera teçhizatlarıyla kesici ve ayırıcı donanımlara sahip ekipler, Hatay'da 29, Kahramanmaraş'ta da 24 depremzedeyi enkazdan kurtardı.

Açıklamada ekiplerin, Hatay'da depremden 48 ve 53 saat sonra iki kadının enkazdan kurtarıldığı çalışmada yer aldıkları da belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzedeler için 17 bin liralık koçunu 10 bin lira bağış karşılığında satışa sunduÖnceki Haber

Depremzedeler için 17 bin liralık koçunu...

Azerbaycan, Macaristan, Meksika ve İngiltere’den arama kurtarma ekipleri Türkiye’ye geldiSonraki Haber

Azerbaycan, Macaristan, Meksika ve İngil...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar