03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

74 yaşında ilk defa doğum günü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
74 yaşında ilk defa doğum günü kutladı
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Hayatı Boyunca Hiç Doğum Günü Kutlamayan 74 Yaşındaki Akgül Zengin Için Sürpriz Bir Organizasyon Düzenleyerek Anlamlı Bir Vefa örneğine Imza Attı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, hayatı boyunca hiç doğum günü kutlamayan 74 yaşındaki Akgül Zengin için sürpriz bir organizasyon düzenleyerek anlamlı bir vefa örneğine imza attı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 74 yaşındaki Akgül Zengin’in kapısını pasta ve hediyelerle çaldı. Hayatı boyunca ilk kez doğum günü kutlanan Akgül Zengin, yapılan sürpriz karşısında duygusal anlar yaşadı.

"Sağlık taramalarını gerçekleştiriyor ve nice güzel etkinliklerde bir araya geliyoruz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "İlk kez doğum gününü 74 yaşında, bizimle birlikte kutladı. İyi ki doğdun Akgül teyze. Gönül belediyeciliği anlayışıyla büyüklerimizle şehrimizin güzelliklerini keşfediyor, sağlık taramalarını gerçekleştiriyor ve nice güzel etkinliklerde bir araya geliyoruz. Bugün de ekiplerimiz Akgül teyzemize sürpriz bir doğum günü yaptı" ifadelerini kullandı.

Belediye ekipleri tarafından hazırlanan doğum günü organizasyonunda pasta kesilirken, Akgül teyzeye çeşitli hediyeler de takdim edildi. Büyük mutluluk yaşayan Akgül teyze, kendisini unutmayan ve bu özel günü yaşamasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İtfaiyeden koyun kurtarma operasyonu Önceki Haber

İtfaiyeden koyun kurtarma operasyonu

Ahmet Minguzzinin anne ve babası Edirnede duygu dolu anlar yaşadı Sonraki Haber

Ahmet Minguzzinin anne ve babası Edirned...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar