160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

46 yıl sonra yeniden Atatürk Üniversitesinde buluştular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
46 yıl sonra yeniden Atatürk Üniversitesinde buluştular
Abone ol
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİN İLK FAKÜLTELERİNDEN BİRİ OLAN ZİRAAT FAKÜLTESİNİN 1976 YILI MEZUNLARI, 46 YIL SONRA YENİDEN BİR ARAYA GELDİ.

Atatürk Üniversitesin ilk fakültelerinden biri olan Ziraat Fakültesinin 1976 yılı mezunları, 46 yıl sonra yeniden bir araya geldi.


Düzenledikleri organizasyonla Atatürk Üniversitesine yeniden gelerek Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulunan 1976 yılı mezunları, yıllar sonra üniversite kampüsünde bulunmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.


Rektör Çomaklı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden konuklar, Erzurum’u hiç unutmadıklarını, yeniden Erzurum’da ve öğrenim gördükleri üniversitede bulunmaktan büyük bir heyecan duyduklarını belirterek, üniversitenin zaman içinde müthiş bir bilim yuvasına dönüştüğünü gözlemlediklerini ifade ettiler.


Atatürk Üniversitesinde uzun veya kısa süreli okuyan pek çok mezunun fırsat buldukça gelip hatıralarını yeniden tazelediklerini aktaran Rektör Çomaklı ise özellikle eski mezunların üniversitenin yaşayan hafızası olduklarına değindi.


“Her Mezunumuzu Birer Gönüllü Elçi Olarak Görüyoruz”


Prof. Dr. Çomaklı: “Eski mezunlarımız olarak sizlerle bir arada olmak bizlere heyecan veriyor. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin orada mutlaka bir Atatürk Üniversitesi mezunuyla karşılaşırsınız. Üniversite bünyesinde kurduğumuz Kariyer Merkezi sayesinde eski öğrencilerimizin yıllar sonra üniversiteleriyle buluşmasını sağlıyoruz. Bu merkez, mezun ve mezun adaylarına yönelik akademik ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak çalışmalar yapmak, mezunlar ile iş birliği gerçekleştirmek ve mezunların üniversite ile sosyal ve kültürel bağını geliştirmek amacıyla kuruldu. Biz yönetim olarak her mezunu birer gönüllü elçi olarak görüyoruz. Eğitim gördükleri üniversiteyi ve o dönemde yaşadıkları şehri unutmayarak ziyaret gerçekleştiren mezunlarımıza teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sandıkçı: “İlçemizi en güzel şekilde temsil ettik”Önceki Haber

Sandıkçı: “İlçemizi en güzel şekilde tem...

Prefabrik ev ilanıyla 30 kişiyi dolandıran şüpheliler yakayı ele verdiSonraki Haber

Prefabrik ev ilanıyla 30 kişiyi dolandır...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar