02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

3 metre yükseklikten düşen elektrik teknikeri, hastanede hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 metre yükseklikten düşen elektrik teknikeri, hastanede hayatını kaybetti
Abone ol
Sakarya'nın Sapanca Ilçesinde Bir Alışveriş Merkezinin Giriş Bölümünde Elektrik Tesisatını Kontrol Ettiği Sırada Yaklaşık 3 Metre Yükseklikten Düşerek Ağır Yaralanan 47 Yaşındaki Adam, Hastanede Hayatını Kaybetti.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir alışveriş merkezinin giriş bölümünde elektrik tesisatını kontrol ettiği sırada yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek ağır yaralanan elektrik teknikeri, hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Sapanca ilçesindeki bir alışveriş merkezinin giriş kısmında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, elektrik tesisatını kontrol eden Volkan Tanta (47), yaklaşık 3 metre yükseklikteki merdivenden dengesini kaybederek düştü. Ağır yaralanan Tanta için ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, Sapanca Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Tanta, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Volkan Tanta’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Vali Yardımcısı Gözen: Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık artık asrımızın en büyük problemi haline geldi Önceki Haber

İstanbul Vali Yardımcısı Gözen: Uyuşturu...

Not almaktan ödeve: Doğru tableti seçmenin beş yolu Sonraki Haber

Not almaktan ödeve: Doğru tableti seçmen...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar