160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

2 metreden büyük orkinosu görenler telefona sarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 metreden büyük orkinosu görenler telefona sarıldı
Abone ol
Bingöl’de Bir Balıkçı, Tezgahına 2 Metre 42 Santim Boyunda Orkinos Balığı Bıraktı, Balığı Gören Vatandaşlar Fotoğraf çekmek Için Yoğunluk Oluşturdu.

Bingöl’de bir balıkçı, tezgahına 2 metre 42 santim boyunda orkinos koydu. Balığı gören vatandaşlar fotoğraf çekmek için yoğunluk oluşturdu.

Bingöl merkeze bağlı Yenişehir Mahallesi İnönü Caddesi’nde uzun yıllardır balıkçık yapan Ahmet Bürkek, tezgahına getirttiği dev orkinos balığıyla vatandaşların dikkatini çekti. 2 metre 42 santim ve 365 kilogram ağırlığında olan orkinosu gören vatandaşlar, fotoğraf çektirmeden geçemedi. Daha büyük balıklar getirdiğini ancak ilk defa bu kadar büyük orkinos getirdiğini belirten balıkçı Ahmet Bürkek, orkinosun omega açısından da zengin bir tür olduğunu belirtti.

Bürkek, “Daha önce de büyük balıklar getirmiştik ama bugüne kadar getirdiğimiz en büyük balık bu. Orkinos, 2 metre 42 santim boyunda, 365 kilogram. Bizim karasularımızda nadir bulunan balıklardandır, çok lezzetlidir. Omega bakımından çok zengin bir balık. Bugüne kadar getirdik ve vatandaşlarımızın yoğun bir talebi var, beğeniyorlar. Daha büyüklerini ve güzellerini getireceğiz inşallah” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çolakbayrakdar: Kayseri için gece, gündüz azimle çalışıyoruzÖnceki Haber

Başkan Çolakbayrakdar: Kayseri için gece...

Niğdede etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkilediSonraki Haber

Niğdede etkili olan kuvvetli rüzgar haya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar