160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

18 yaşındaki gencin öldürüldüğü kavgada 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
18 yaşındaki gencin öldürüldüğü kavgada 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Abone ol
Sakarya'nın Hendek Ilçesinde Kız Meselesi Sebebi Ile çıktığı Iddia Edilen, 18 Yaşındaki Gencin Hayatını Kaybettiği, 3 Kişinin De Yaralandığı Bıçaklı Kavgada Gözaltına Alınan Dört şüpheli Adliyeye Sevk Edildi.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kız meselesi sebebi ile çıktığı iddia edilen ve 18 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavgada gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

10 Temmuz Çarşamba günü gece saatlerinde meydana gelen olayda kız meselesi sebebiyle çıktığı ileri süren kavgada iki grup birbirine girdi. Mehmet Ali Dertli (18), A.Y. (18), A.C.D. (17), E.Ü. (18), E.D. (18) ile A.T. (16) ve N.Ş. (16) isimli iki kızın da karıştığı kavgada bıçaklar çekildi. 2’si kız olmak üzere toplam 7 gencin karıştığı bıçaklı kavgada Mehmet Ali Dertli, A.Y., A.C.D. ve E.Ü. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden 18 yaşındaki Mehmet Ali Dertli, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Olay sonrası gözaltına alınan N.Ş., A.T., E.D. ve E.Ü., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kavgada yaralanan A.C.D. ile A.Y.’nin ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiyeden Senegalde el sanatlarının gelişimine önemli katkıÖnceki Haber

Türkiyeden Senegalde el sanatlarının gel...

Bolu bin 200 keklik doğaya salındıSonraki Haber

Bolu bin 200 keklik doğaya salındı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar