160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

130 Personel 30 araç nöbette

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
130 Personel 30 araç nöbette
Abone ol
Düzce Belediyesi, Sıkıntı Yaşanabilecek Dere Yataklarını Kontrol Altında Tutmak Için 130 Personel Ve 30 Iş Makinesi Ile Başladığı Nöbetini Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmaması Için Devam Ettiriyor.

Düzce Belediyesi, sıkıntı yaşanabilecek dere yataklarını kontrol altında tutmak için 130 personel ve 30 iş makinesi ile başladığı nöbetini herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için devam ettiriyor.

Düzce Belediyesi, hafta sonu itibariyle etkili olmaya başlayan ve hafta başından itibaren etkisini arttırarak devam ederek özellikle Akçakoca, Cumayeri ve Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerinde sel derecesine yükselen yağışlara yönelik tüm birimleriyle teyakkuza geçti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu kod uyarısı sonrası şehir merkezi başta olmak üzere sıkıntı oluşturabilecek dere yataklarının tümünü takibe alan ekipler, Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Aydın başkanlığında gece boyunca nöbet tuttu.

Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, devam eden yağışlardan ötürü oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tüm hazırlıkları tamamlanmış şekilde tedbir amaçlı bekleyişlerini sürdürürken, derelerin tıkanmaması için de yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Silahlarını satamadan yakalandı Önceki Haber

Silahlarını satamadan yakalandı

FETÖnün kilit isimleri hücre evinde yakalandı Sonraki Haber

FETÖnün kilit isimleri hücre evinde yaka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar