160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

11inci kattan düşerek hayatını kaybeden Hayrunnisa Bayrak son yolculuğuna uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
11inci kattan düşerek hayatını kaybeden Hayrunnisa Bayrak son yolculuğuna uğurlandı
Abone ol
ŞİŞLİ’DE 11’İNCİ KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBEDEN 14 YAŞINDAKİ HAYRUNNİSA BAYRAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. AİLESİNİN YANI SIRA, OKUL ARKADAŞLARI VE SEVENLERİ DE ONU SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI.

Şişli’de 11’inci kattan düşerek hayatını kaybeden 14 yaşındaki Hayrunnisa Bayrak son yolculuğuna uğurlandı. Ailesinin yanı sıra, okul arkadaşları ve sevenleri de onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.


Dün saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda, 14 yaşındaki Hayrunnisa Bayrak okuldan eve geldikten sonra kardeşleriyle oynarken 11’inci kattan düşerek yaralanmıştı. Ağır yaralı haldeki Hayrunnisa Bayrak kaldırıldığı Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Genç kızın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.



Sevenleri cenaze namazına akın etti


Henüz bilinmeyen bir nedenle 11’inci kattaki evlerinden düşerek hayatını kaybeden Hayrunnisa Bayrak için ikindi vaktine müteakip Çağlayan Yenicamii’de cenaze namazı kılındı. Cenazeye babası Avukat Kemal Bayrak, annesi Bahar Duman Bayrak, kardeşleri ve okul arkadaşlarının yanı sıra pek çok kişi katıldı. Namazın ardından genç kızın cenazesi Çengelköy’deki aile kabristanlığına defnedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muşta öğrenciler doğa koruma hakkında bilgilendiriliyor Önceki Haber

Muşta öğrenciler doğa koruma hakkında bi...

Kuşadasında can dostlar Haybulanslara emanet Sonraki Haber

Kuşadasında can dostlar Haybulanslara em...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar