160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

10uncu kez baro başkanlığı seçilen Halime Kahraman tarihe geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10uncu kez baro başkanlığı seçilen Halime Kahraman tarihe geçti
Abone ol
BİLECİK BAROSU'NUN GERÇEKLEŞTİRİLEN16'NCI GENEL KURULUNDA, İKİ ADAYIN YARIŞTIĞI SEÇİMDE MEVCUT BAŞKAN HALİME KAHRAMAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ.

Bilecik Barosu’nun gerçekleştirilen16’ncı genel kurulunda, iki adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Halime Kahraman yeniden başkan seçildi. Üst üste 10’uncu kez Baro Başkanlığı seçilen Halime Kahraman tarihe geçti.


Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan seçimde mevcut başkan Halime kahraman ve Hasan Şahin başkanlık için yarışan isimler oldu. 153 delegenin oy kullandığı seçimde Halime Kahraman 75, Hasan Şahin ise 70 oy alırken 8 geçersiz oy sayıldı.


Seçimi yeniden kazanmanın mutluluğunu taşıdığını belirten Kahraman, “Bunca yıllık meslek hayatımda öğrendiğim bir şey var ki doğru yolsa kimse kaybolmamıştır. Bu onurlu göreve bir kez daha layık görülmenin haklı gururunu taşıyorum. Bilecik Barosu mensubu sevgili meslektaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunarım. Her zaman altını çizdiğim ve hissettiğim gibi biz büyük bir aileyiz” dedi.


Öte yandan, Kahraman, 2 yılda bir yapılan seçimde Türkiye’de kesintisiz 10 dönemdir başkanlık yapan tek isim olarak tarihe geçti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altınorduda yüzler gülüyorÖnceki Haber

Altınorduda yüzler gülüyor

Belediye otobüsü porsuğa çarpmamak için otomobil ile çarpıştı: 3 yaralıSonraki Haber

Belediye otobüsü porsuğa çarpmamak için...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar