26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4456
EURO34.7929
ALTIN2442.4

Mimar Sinan Mahallesinde Camii İnşaatına başlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mimar Sinan Mahallesinde Camii İnşaatına başlandı
Abone ol
Osmaniye Belediye Meclisi’ndeki AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili tüm üyelerin oy birliği ile 07.10.2011 tarih 793 Sayılı karar gereği Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsis edilen Mimar Sinan Mahallesi’nde alanda camii inşaatına başlandı.
Konuyla ilgili olarak Mimar Sinan Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara: “ Osmaniye Belediye Meclisi’nde yer alan her iki parti grubumuzun destekleri ile Eski Muhtarlık Binası ve park yanında yer alan bölgeyi Diyanet İşleri Başkanlığımıza camii yapılması için tahsis kararı almıştık.

Bu alanda bir ibadethaneye ihtiyacımız vardı.

 Bu bölgeye yakın bölgede Bülbül Camii bulunmaktaydı ancak Bülbül camimizin bulunduğu yer şuandaki cemaatimize yeterli gelmediği için mahalle sakinlerimiz tarafından yeni bir camii için belediyemizden talepte bulundu.

Yaptığımız araştırma ve incelemeler neticesinde değerli cemaatimizi ve hocamızın uygun görüşleri neticesinde belediye meclisimizin aldığı karar ile tahsis ettik.

Bu gün de burada kendileri tarafından başlatılan kazı çalışmalarını yerinde görmek üzere gelmiş bulunuyoruz.

İnşallah Cenab-ı Allah’ın izni ve nihayeti ile projesi hazırlanan bu camiimiz en kısa zamanda hayırsever insanlarımızın ve halkımızın katkıları ile el birliği içerisinde yapılıp mahallemiz ve şehrimiz inşallah çok güzel bir camiye bu vesile ile ibadethaneye bir Allah’ın evine tekrar kavuşmuş olur .

Ben öncelikle belediye meclisimizdeki Ak Partili ve Milliyetçi Hareket Partili tüm üyelerimize ve projede emeği geçmiş olan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Allah Razı olsun.” Şeklinde konuştu.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı İsmail Kara ise konuşmasında Belediye Başkanı Kadir Kara’ya ve tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Muhtar Kara: ““Başkanımızın üstün gayretleri neticesinde bu yer mahallemize camiye dönüşmüştür.

Daha evvel park yaptıracaktık, camii olduğu için daha güzel oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Camiyi Mimar Sinan Mahallemize kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.”dedi.

Mimar Sinan Mahallesi Bülbül Camii İmam Hatibi İbrahim Görmez de konuşmasında Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür ederek 1500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği camii yapımı için hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini bildirdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar