29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Abone Olmayan Binalarda Doğal Gaz Servis Kutuları Sökülecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone Olmayan Binalarda Doğal Gaz Servis Kutuları Sökülecek
Abone ol
Aksa Çukurova Doğalgaz, önünde doğal gaz servis kutusu bulunan ancak uzun süredir doğal gaza geçmeyen binalardaki servis kutularını sökme kararı aldı.

Aksa Çukurova Doğalgaz, önünde doğal gaz servis kutusu bulunan ancak uzun süredir doğal gaza geçmeyen binalardaki servis kutularını sökme kararı aldı.

Sökülen servis kutuları, doğal gaz kullanmak isteyen binalarda değerlendirilecek.

Aksa Çukurova Doğalgaz Şirket Müdürü Sertaç Uraz konuyla ilgili olarak, “Aksa Çukurova Doğalgaz olarak her yıl daha fazla vatandaşımızı doğal gaz konforuyla tanıştırmak için hız kesmeden çalışıyoruz. Faaliyet alanımız içerisinde, doğal gaz altyapı şebekesini henüz tamamlamadığımız bölgelerde dahi yerel yönetimlerden ve vatandaşlardan doğal gaz kullanımına yönelik yoğun talepler alıyoruz. Buna karşılık önünde doğal gaz servis kutusu bulunan toplam 23 bin binadaki 120 bin dairenin uzun süredir doğal gaz kullanımına geçmediğini üzülerek takip ediyoruz. Bu sebeple, bu binalarda atıl durumdaki servis kutularını doğal gaz aboneliğine başvuran binalarda değerlendirmek amacıyla sökme kararı aldık. 19 Eylül 2019, Perşembe günü itibarıyla, doğal gaz servis kutusu bulunan ancak abone bağlantısı gerçekleştirmemiş binalardaki servis kutularının söküm işlemini başlatacağız” şeklinde konuştu.

Doğal Gaz Düşük Yatırım Maliyetiyle Sadece Ocakta da Kullanılabilir

Doğal gazın sadece mutfakta pişirme amaçlı da kullanılabileceğini ve bu kapsamda yapılacak doğal gaz tesisat maliyetinin bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede kendini amorti edeceğini hatırlatan Sertaç Uraz, “Çukurova’da hizmet veren sertifikalı doğal gaz tesisat firmalarıyla iş birliğimiz sonucunda 1 Eylül 2019 - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olmak üzere ‘Mutfakta Doğal Gaz Kampanyası’ başlattık. Vatandaşlarımız doğal gaz tesisat dönüşümlerini uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle bu firmalara yaptırabilirler. Mutfakta doğal gaza geçmek isteyenler aynı kampanya kapsamında, abone bağlantı bedeli için 3 taksit fırsatından da faydalanabilirler” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar