26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4771
EURO34.7556
ALTIN2439.5

'Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' ödülleri!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' ödülleri!
Abone ol

Osmaniye'de 'Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' projesi kapsamında 'bağımlılık' konulu resim, karikatür, kompozisyon ve şiir alanlarında  düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin, zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmeleri; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramaları ve Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" Projesi kapsamında görensel ve edebi kategorilerde yarışma düzenlendi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, düzenlenen bu yarışma ile çocukların ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlayarak,kötü alışkanlıkların olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayarak daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunmanın hedeflendiğini söyledi.

Çelik, yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür edip, dereceye girenleri tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

Düzenlenen yarışma sonucunda; görsel Kategori dalında, İlkokullar arasında Merkez Mithatpaşa İlkokulu öğrencisi Asel Nur Kaya, ortaokullar arasında Merkez Atatürk Ortaokulu öğrencisi Nehir Nisa Demirdelen ve Lise öğrencileri arasında TOBB Osmaniye Fen Lisesi öğrencisi Hakkı Burak Gedik birinci oldu.

Edebi Kategori dalında ise ilkokullar arasında Düziçi Karacaören İlkokulu öğrencisi Beril Özdemir, Ortaokullar arasında Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sena Altunkaynak, Liseler arasında Merkez Ahmet Cevdetpaşa Anadolu Lisesi öğrencisi Özlem Boran birinci oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törene öğrenciler, öğretmen ve veliler katılırken, derece alanlara ise ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik tarafından takdim edildi.  
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar