27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Morhipo ve 1V1Y’den E-ticarette Marka İşbirliği Platformu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Morhipo ve 1V1Y’den E-ticarette Marka İşbirliği Platformu
Abone ol
Morhipo.com ve 1v1y.com, Boyner Grup markaları ve 1v1y.com ortaklığındaki markalar için güçlerini birleştiriyor.

Morhipo.com ve 1v1y.com, Boyner Grup markaları ve 1v1y.com ortaklığındaki markalar için güçlerini birleştiriyor.

Türkiye’nin önde gelen birçok markası Ekim ayından itibaren internet müşterilerine Morhipo.com ve 1V1Y.com işbirliğiyle ulaşmaya başlayacak. E-ticaret müşterileri en çok markayı ve çeşidi morhipo.com ve 1V1Y.com’da bulacak!

İstanbul, 8 Ekim 2015 - Europe500 raporuna göre Avrupa’nın en hızlı büyüyen e-ticaret sitesi olan morhipo.com ile Türkiye’nin önde gelen markalarının biraraya gelerek kurduğu 1v1y.com, e-ticaret sektöründe önemli bir markalar işbirliğine imza atıyor. Morhipo.com ve 1v1y.com, Türkiye’nin önde gelen 60’dan fazla markasının sezon ve fırsat ürünlerini çok özel tekliflerle müşterilerine sunacak.  

E-ticaret müşterilerine sayısız seçenek!

Beymen, Columbia, Derimod, Diesel, Divarese, Fabrika, Hotiç, İpekyol, Koton, Network, Que, Saat&Saat ve Tekin Acar Cosmetics gibi Türkiye’nin önde gelen markalarının da içinde olduğu 60’dan fazla marka morhipo.com ve 1v1y.com üzerinden online alışveriş severlerle buluşacak.

60’dan fazla markanın yer aldığı işbirliği platformu

Eşi görülmemiş bir işbirliğine imza atarak e-ticaret sektöründe şimdiye kadarki en büyük marka katılımının sağlandığı platformu kurduklarını belirten Morhipo.com Genel Müdürü Şule Arditti ve 1v1y.com Genel Müdürü Alp Tiryaki, bu birlikteliğin e-ticaret müşterileri için sayısız seçeneği sadece morhipo.com ve 1v1y.com üzerinden bulma imkanı tanıyacağını söyledi. Şule Arditti ve Alp Tiryaki, “Avrupa büyüme şampiyonu Morhipo.com ve Türkiye’nin enlerini avantajlı fırsatlarla sunan 1v1y.com’un markalarının sezon ve fırsat ürünlerinin birlikte sunulması sayesinde e-ticaret müşterileri en çok çeşidi ve en fazla markayı, öncelikli ve avantajlı olarak morhipo.com ve 1v1y.com’da bulabilecek. 60’dan fazla markanın yer aldığı bu platformu kurmak için ciddi bir altyapı ve lojistik çalışması yapıyoruz. Şimdiden 2016 yılına ait siparişleri organize etmeye başladık. Bu markaların en yeni ürün ve en özel kreasyonlarını 2015 Ekim ayı itibarıyla müşterilerimize özel fırsatlarla sunacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İşbirliğimizin Türkiye’deki e-ticaretin gelişmesi ve ekonomik büyümeye katkı için de önemli bir adım olduğuna inanıyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar