26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4584
EURO34.7352
ALTIN2441.3

DenizLeasing’den Güneş Enerjisine 100 MW’lık Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DenizLeasing’den Güneş Enerjisine 100 MW’lık Destek
Abone ol
DenizLeasing, Çin’in güneş enerjisi alanında önde gelen şirketlerden CSUN Solar Energy ile stratejik bir işbirliği anlaşmasına imza attı.

DenizLeasing, Çin’in güneş enerjisi alanında önde gelen şirketlerden CSUN Solar Energy ile stratejik bir işbirliği anlaşmasına imza attı.



Söz konusu anlaşmaya göre DenizLeasing Türkiye’de CSUN panelleri kullanılarak gerçekleştirilecek güneş enerjisi projelerinde yatırımcılara 100 MW büyüklüğünde proje finansmanı sağlayacak.  

DenizLeasing enerji sektörünü geliştirmeyi hedefleyen yatırımlarını genişleterek sürdürüyor. Bu kapsamda bağlı olduğu CEEG Holding’in 2013 yılında 1,8 milyar dolarlık cirosu bulunan, dünyanın en büyük güneş enerji paneli üreticilerinden birisi olan CSUN Solar Energy ile DenizLeasing arasında stratejik bir iş ortaklığına imza atıldı.



Yapılan anlaşma ile Türkiye’de CSUN panelleri kullanılarak gerçekleştirilecek güneş enerjisi projelerinde yatırımcılara DenizLeasing tarafından 100 MW büyüklüğünde proje finansmanı sağlanacak.

Düzenlenen imza töreni öncesinde DenizLeasing Genel Müdürü Kahraman Günaydın, Türkiye Şangay Başkonsolosu Özcan Şahin, Ticaret Ataşesi Aykut Aymelek, CSUN Yönetim Kurulu Başkanı Tingxiu Lu, CSUN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Seymen, Mars Enerji CEO'su Yalçın Kıroğlu ve Türk Çin Sanayici İş Adamları Derneği Eşbaşkanı Levent Oğuz anlaşmanın yapıldığı CSUN Solar Energy’nin fabrikasını gezdi.   

Enerji alanında önemli bir iş hacmi yaratmayı hedefliyoruz  

DenizLeasing Genel Müdürü Kahraman Günaydın imza töreninin ardından işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada CSUN Solar Energy ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Günaydın “DenizLeasing 2014 yılında güneş enerjisi projelerinin finansmanına odaklanarak bu alanda sektörün en önemli oyuncusu haline geldi. İmzalanan bu anlaşma ile dünyanın önde gelen şirketlerinden CSUN’un ürünlerinin finansmanı ile enerji alanında önemli bir iş hacmi yaratmayı ve DenizLeasing’in pazar payını artırmayı hedefliyoruz. Hayata geçirilen anlaşma ile stratejik bir iş ortaklığına imza atarken, esasen Türkiye ve Çin arasındaki ekonomik ilişkilere de katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İşbirliğimizin tüm taraflar ve ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

DenizLeasing Hakkında

Deniz Finansal Kiralama A.Ş. 1997 yılında Finansal Kiralama Kanunu kapsamında leasing işlemleri yapmak için kurulmuş olup, faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Tüm yatırım mallarının finansmanını dengeli bir işlem dağılımı ile finanse ederek büyümektedir. Türk leasing sektöründe lider olmak ve DenizBank Finansal Hizmetler Grubu başarısı için katkıda bulunmak vizyonu ile artan kalite ve verimlilikte hizmet üreterek; Müşterilerinin, çalışanlarının ve hissedarlarının maksimum düzeyde memnuniyetini sağlamak; rekabet gücünü ve karlılığını sürekli arttırmak, topluma ve çevreye kattığı değeri de sürekli geliştirme misyonunu taşımaktadır.  




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar