27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

8 Haziran Sabahı Atanamayan Öğretmen Kalmayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
8 Haziran Sabahı Atanamayan Öğretmen Kalmayacak
Abone ol
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş İstanbul Bakırköy'deki seçim standını gezdi, öğretmenlere atama müjdesi verdi.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş İstanbul Bakırköy'deki  seçim standını gezdi, öğretmenlere atama müjdesi verdi.

Bakırköy Özgürlük Meydanında kurulan seçim standını ziyaret eden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş "8 Haziran sabahı 330 bin atanmayan öğretmen kadroya alınacak" dedi.

Haydar Baş, "Öğretmen arkadaşlarımız 100-150 liraya diplomasını satıyor, böyle bir devlet olabilir mi? Öğretmenine vazife bulamıyor, okullarda öğretmen yok. Öğretmenlerim beni iyi dinleyin, ben de senin mesleğindenim. İktidar olduğum günün sabahı kararnamen ile tayin edileceksin." diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI'NA "NE İSTEDİN DE YAPAMADIN" ELEŞTİRİSİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık sistemi ısrarını değerlendiren Baş, var olan sistemde ne istedin de yapamadın diye sordu:
"Başkanlık sistemi nedir bilir misiniz? Federetif yapılara bölünerek federasyona gitmek demektir. Yani biz Lazistan'ı kuracağız, Kürdistan'ı kuracağız, Çerkezistan'ı kuracağız, Boşnakistan'ı kuracağız ve bunların başına bir başkan getireceğiz ! Sayın cumhurbaşkanım sen ne istedin de yapamadın, şimdi böyle bir sistemle Türk Milletine hizmet edeceksin! Bu tamamen bir bahanedir. Senin birşey yapabilme iktidarın ve görüşün yok, olsaydı bugüne kadar bin defa ortaya kordun."

PARADAN SIFIR KALKINCA DAHA FAZLA EKMEK ALABİLDİK Mİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türk Lirasından sıfırları kaldırarak devrim yaptık" ifadesini eleştiren BTP Genel Başkanı "Kalktın paranın sıfırlarını kaldırdın buna devrim diyorsun. Sana soruyorum şimdi: Paranın sıfırları kalkmadan alınan aylıkla aldığın ekmek adeti sıfırlar kalktıktan sonra çoğaldı mı? Peki nedir bu hava atma? Sen nerede yürüdüğünü dahi bilmiyorsun." dedi.

AVRUPALIYI AMERİKALIYI TÜRKİYE'YE İŞÇİ OLARAK GETİRECEĞİM
Asgari ücreti 5 bin TL olarak vereceklerini yineleyen Haydar Baş kaynaklarımız Avrupa'dan daha zengin dedi, onları işçi olarak Türkiye'ye getireceği vaadinde bulundu:
"Bizim Avrupalıdan ne farkımız var? Avrupalı bizi işçi yaptı, dünyayı işçi yaptı memleketine çağırdı. İşçi olarak bizi çalıştırdı, utanmıyoruz ya. Bu kadar servet elimizde. Ben Avrupalıyı ve Amerikalıyı buraya işçi olarak getirmezsem namerdim. Var mısınız? Hoca sen atıyorsun, arkadaşlar vallahi de değil. Bugün onların ilim adamları ne diyor biliyor musunuz: Sen dünyada teksin."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar