27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

Sanayi sitesinin yapımı hız kazanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanayi sitesinin yapımı hız kazanacak
Abone ol
Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yeni yönetim kurulu, kent ekonomisine yan sanayi alanında büyük katkı sağlayacak sanayi sitesi inşaatının tamamlanması için çalışmalarına hız verdi.

ToprakkaleKüçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yeni yönetim kurulu, kent ekonomisine yan sanayi alanında büyük katkı sağlayacak sanayi sitesi inşaatının tamamlanması için çalışmalarına hız verdi.

Osmaniye’de Toprakkale kalesin yanında inşaat halindeki sanayi sitesinde 242 işyerinin yanı sıra cami, otel, TIR garajı, idari bina, akaryakıt istasyonu, sağlık tesisi ve çıraklık eğitim merkezinin yer alacak.

Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, kent ekonomisi için büyük öneme sahip olan ve 5-6 bin kişinin istihdam edilmesi beklenen sanayi sitesini en kısa süre kente kazandırmayı hedefliyor.


 
Kent ekonomisini canlandırmak adına bir araya gelerek kooperatif yönetimini devraldıklarını ifade eden Demirci, “Biz yeni yönetim olarak maaş almıyoruz. İşimizi, gücümüzü bırakarak büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Allah rızası için burayı biran önce bitirip burayı Osmaniyemizin ekonomisine katı sağlayacak konuma getirmeyi planlıyoruz. Bunun için de arkadaşlarımızla iyi bir planlama yaptık. Umarım üyelerimizin de güvenini kazanacak bir yönetim anlayışıyla bunu başaracağız” şeklinde konuştu. 

Demirci, çalışmalarda başarılı olmak için üyelerin geriye dönük 3 milyona yakın ödemelerini yapmalarının yanı sıra aidatlarını da ödemelerini beklediklerini, bunu başarabildikleri takdirde yılsonuna kadar karkasları bitirebileceklerini dile getirdi.

İnşaatın yeniden başlaması gerekli adımların atıldığını anlatan Demirci, şöyle devam etti:
“Kredi ile ilgili müracaatımızı yaptık. Bu konuda yazışmalarımız sürüyor. Bakanlığa müracaatımızı yaptık. Çalışmalarımızla ilgili Valimiz ve ilgili kurumlarla milletvekilimizin bilgisi var. Kısa sürede bakanlığa gidilerek raporlar gözden geçirilecek. Sanayi sitesini tamamladığımızda kent ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak. Bu bölgemiz OSB’deki fabrikalarımıza yan sanayi olarak hizmet sunacak. Büyük fabrikalarda sanayi sitemizin tamamlanmasını büyük bir özlemle bekliyorlar” 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar