26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4687
EURO34.7099
ALTIN2435.8

Sporcu Eğitim Merkezi, modernleştiriliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sporcu Eğitim Merkezi, modernleştiriliyor
Abone ol
Türkiye'de sayılı eğitim merkezlerinden biri olan güreş ve atletizm branşında faaliyet gösteren Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi tadilat yapılarak modern bir görünüme kavuşuyor.
ETÜD salonları, bilgisayar odası, tv salonu, saunası, spor salonu ve kondisyon salonu ve yemekhanesiyle adeta 5 yıldızlı oteli anımsatan eğitim merkezi iç ve dış parke çalışması yapılarak yenileniyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir; "Tüm Tesislerimizi daha modern bir yapıya kavuşturuyoruz.Tüm çalışmalarımız bu yönde.

Daha öncede bilindiği üzere merkez kapalı spor salonumuzu şehir stadımızı iç ve dış tadilatlarla yeni görünümüne kavuşturmuştuk.

Bunun yanında büyük tesisleşmemize de hız kesmeden devam ediyoruz.Her yeni yıla yeni yatırımlar ve projelerle giriyoruz.

Kısa zaman içerisinde İlimizde İhtiyacı hissedilen her mevsim ve hava şartlarında kullanılabilecek Sentetik Zeminli Futbol Sahaları ile sporcular ve kulüplerin müsabaka ve antrenman yapmalarına çözüm olacak sahalar Kadirli İlçesi ve Osmaniye Merkeze yapılacaktır.

Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın üzerinde önemle durduğu Gençliğimizin Sosyal ve Kültüler faaliyetleri en modern,sağlıklı ve nezih ortamlarda yapabilmeleri için Osmaniye Merkez ve Kadirli İlçemize yeni Gençlik Merkezleri yapılacaktır. Mevcut tesislerimizde halkımızın ve sporcuların kullanım rahatlığını arttırmak için Tesisler

in bakım-onarımı; Osmaniye Spor Salonu,Kadirli ve Düziçi Stadyumları tribün ve çatı örtüsü yapımına başlanacaktır." Dedi.

Mevcut tesislerin sağlıklı ve sorunsuz bir biçimde kullanılabilmesi için düzenli olarak bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının yapıldığını aktaran Ökkeş Demir, yapımı devam eden ve yeni yapımları başlayacak tesislerin Osmaniyeli sporculara hizmet vermek için en kısa zamanda tamamlanacağını ve Osmaniye de tesisler konusunda hiçbir sıkıntının yaşanmayacağını sözlerine ekledi.

(İbrahim EMÜL)

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar