26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.532
EURO35.0123
ALTIN2437.9

Osmaniyespor Bal Lig’ine yakışmıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyespor Bal Lig’ine yakışmıyor!
Abone ol
Osmaniyespor’un şampiyon olabilmesinin zor olmadığı belirtilerek, 3. Lig’de oynamasının hesapları yapılıyor.
Osmaniyespor’un  şampiyon olabilmesinin zor olmadığı belirtilerek, 3. Lig’de oynamasının hesapları yapılıyor.

Osmaniyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Ateş ile Kulüp İkinci Başkanı Haydar Aktürk Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri ile Osmaniyespor’un şampiyonluğunun konuşulduğu toplantıda, sarı-yeşilli ekibin Bal lig’ine yakışmadığı konusu gündeme geldi.

OGC Başkanı Gökhan Erkmen, “Her Osmaniyeli’yim diyenin kulübe sahip çıkması gerekir.Osmaniyespor daha yükseklerde olmalı. Her Osmaniye’den bin’en lira para toplarsak başarıyı yakalayabiliriz. İlk olarak Bin lira benden Osmaniyespor’a feda olsun”diye konuştu.

Osmaniyespor Kulübü Başkanı Muzaffer Ateş ise, şampiyonluk parolası ile yola çıktıklarını belirterek, “8 yıldır Osmaniye’nin 3. Lig’de takımı bulunmaması üzücü bir durumdur. Son Ceyhanspor maçında gördük ki Osmaniyeliler maçlara hasret kalmışlar. Stadyum tamamen doluydu, sevgi ve coşku vardı. Osmaniyespor’a Bal Lig’i yakışmamaktadır, 3. lig’de  olabilmek için önemli bir sıkıntı yok. 3 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Osmaniyelilerden destek bekliyoruz”dedi.

Osmaniyespor kulüp başkanı Muzaffer Ateş yaptığı basın açıklamasına; “Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim Durdu Mehmet Kastal, Suat Önal ve sayın Ak parti İl Başkanım Emir hasan Arslantaş”diye başladı.

Ateş basın açıklamasının devamında ise; “Pazar günü Ceyhansporla yaptığımız maçta taraftarların türbünleri doldurduğunu ve yarısının da dışarıda kaldığını, heyecanı, coşkuyu hep birlikte gördük. Taraftarlarımız ve Osmaniyemiz fazlası ile 3.Lig7i hak etmektedir.

Bal Lig7i Osmaniye’mize yakışmamaktadır. Osmaniyespor FK’nın Şampiyon olması maddi ve manevi  desteklerinize ihtiyacımız var. İlk yarının bitimine 4 maç kaldı, liderle aramızda 7 puan var. Üst sıradaki takımlar birbirleriyle karşılaşacaktır.

İlk yarı bittiğinde liderle aramızda en fazla 3-4 puan kalacaktır ve ikinci yarı fikstür avantajını en iyi şekilde kullanarak, en büyük Şampiyon adayı biz olacağız. 3 nokta transfer yapacağız, bu transferlerimizi de oynadıkları takımlarda ekibimizle takip etmekteyiz.

18 dış transfer yaptık, bazı futbolcularımızın peşinatlarını ödeyemedik, ellerinde çekle beklemektedirler. 10 maç başı alacaklarını ve birkaç primlerini ödeyemedik. Bu güne kadar Osmaniye belediyesi 400 bin Tl. Tosyalı Holding 50 bin Tl Park AVM 10 Bin Tl verdi.

Toplam 460 Bin tl ile bugünlere geldik. Diğer gelirler olarak; Yönetim artı Futbol Federasyonu, artı Türkiye Kupası, artı Futbolcu satışı olarak bu tür gelirler grubumuzda ve Bal Lig7inde tüm takımlarda vardır, hatta bazılarının geliri bizden daha fazladır. Şampiyonluğa inandık, taraftarlarımız inandı, Osmaniye inandı. Zamanımız hergeçen gün daralıyor, lütfen destek . saygılarımla” görüşlerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar