26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5468
EURO34.9721
ALTIN2439.7

Olimpik Yüzme Havuzunda İlk Resmi Organizasyon

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Olimpik Yüzme Havuzunda İlk Resmi Organizasyon
Abone ol
Osmaniye Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda ilk ulusal organizasyon olan okul sporları gençler yüzme grup müsabakaları sona erdi.
Osmaniye Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda ilk ulusal organizasyon olan okul sporları gençler yüzme grup müsabakaları sona erdi.

Zevkli, heyecanlı, çekişmeli yarışmalarda, erkekler kategorisinde  9 ilden 11 okul, 110 sporcu ile mücadele ederken, genç kızlarda 9 il , 9 okul 68 sporcu ile yer aldı.

Osmaniye Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen yarışmalarda genç kızlar ve erkekler Türkiye Şampiyonluğuna vize alabilmek için kulaç attılar.

Kategori, stil ve mesafelerinde ilk dört dereceyi elde eden ferdi sporcular ile toplam puanlamada ilk dört sırayı elde eden takımlar yarı final müsabakalarında yarışma hakkı elde ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kız ve erkek grup birinciliği müsabakalarının kentte yeni yapılan olimpik yüzme havuzundaki ilk organizasyon olduğunu kaydetti.

Başarılı kız ve erkek takımlarının Sakarya'da yapılacak Türkiye birinciliği için mücadele edeceğini vurgulayan Müdür Demir, "Olimpik yüzme havuzumuzda ilk kez bir organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadık. Müsabakalar zevkli ve çekişmeli geçti.

Takım halinde ve ferdi yarışmalarda ilk dörde girenler Türkiye şampiyonası için Sakarya'ya gidecek. Başarılı olan takım ve sporcuları kutluyorum" şeklinde konuştu.

Genç Erkeklerde İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi, Genç Kızlarda Antalya Muratpaşa İstek Özel Yeditepe Anadolu Lisesi Grup Birincisi oldu.

Ödül töreninde sporcu ve takımlar madalya ve kupalarını Vali Yardımcıları Alp Eren Yılmaz, Mehmet Öz ve Muammer Balcı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den alırken Genç
Erkekler ve Kızlarda kürsü de yer alan takımlar ise şöyle sıralandı:

Genç Erkekler: 1. İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi 2. Antalya İstek Özel Yeditepe Anadolu Lisesi 3.Ankara Özel Evrensel Koleji 4.Mersin Erdemli TED Koleji Özel Lisesi
Genç Erkekler : 1. Antalya İstek Özel Yeditepe Anadolu Lisesi 2.İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi 3. İstanbul Vehbi Koç Vakfı Koç Özel Lisesi 4. Adana Seyhan İlhan Atış Anadolu Lisesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar