26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5549
EURO34.9659
ALTIN2437.2

Milli Takıma Çağrıldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Takıma Çağrıldılar
Abone ol
OSMANİYE’de, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’nün iki engelli sporcusu, milli takım çağırıldı.
OSMANİYE’de, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’nün iki engelli sporcusu, milli takım çağırıldı.


İşitme Engelliler Futsal Kadınlar Milli Takımına çağırılan 16 yaşındaki kaleci Melike Bozdoğan ve Özel Sporcular Milli Takımına çağırılan 19 yaşındaki Aziz Turhan, Osmaniye’nin ve arkadaşlarının gurur kaynağı oldu.


Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nün bünyesinde kurulan spor kulübünde antrenör Serttaş Üğlü gözetiminde çalışan iki sporcu, milli takımda başarıyla mücadele edeceklerini ifade ettiler.


Antrenör Üğlü, iki sporcunun da başarılarıyla kısa sürede milli takımda oynama şansı yakaladığını söyledi.


Sporcuları Melike ve Aziz’in milli takım formasını başarıyla taşıyacaklarına inandığını ifade eden Üğlü, “İki sporcumuzun, futbola karşı ilgi ve yeteneği sebebiyle milli takıma davet edilmeleri bizleri çok mutlu etti.


İnanıyorum ki Melike milli takım kalesinde, Azizde defans ve orta sahadaki başarılı oyunlarıyla bizleri en iyi şekilde temsil edecek” dedi.


Sporcularının milli takıma çağırılmalarının, kulübün yaptığı müsabakalardaki başarılı performanslarından kaynaklandığını aktaran Üğlü, gençlerin Avrupa şampiyonasında milli takım forması giyeceğini aktardı.


Üğlü, “Avrupa Kaleci Melike, 19-29 Kasım 2014 tarihinde Bulgaristan’da 14 ülkenin katılımıyla yapılacak Avrupa Futsal Şampiyonasında milli takım kadrosunda olacak. Aziz ise Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun Bölge ve Türkiye Futbol Şampiyonasında Kulübümüzün Bölge Birincisi ve Türkiye üçüncüsü olmasında büyük katkısı oldu. Bu başarısıyla milli takıma çağırıldı. O da 2015’de İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonasında libero veya stoper mevkisinde milli takım kadrosunda yer alacak”diye konuştu.


İşaret dilini kullanarak Antrenörleri aracılığı ile açıklama yapan Melike ve Aziz, milli takıma çağırılmalarından dolayı mutlu olduklarını söylediler.


Melike Bozdoğan, milli takım kalesini başarıyla koruyacağını belirterek, “Milli takımda oynamak benim hayalimdi. Şimdi bu hayalimi gerçekleştirmeme çok az kaldı. Başarımın diğer arkadaşlarıma örnek olacağını düşünüyorum. Milli takım kalesini en iyi şekilde koruyacağım” dedi. Aziz Turhan da, Özel Sporcular Milli Takımına çağırıldığı için kendisini şanslı hissettiğini kaydetti.


Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini vurgulayan Turhan, “Kendime güveniyorum. Milli takımda başarıyla mücadele edeceğim. Bana büyük emek veren Serttaş hocama ve rehabilitasyon merkezi yönetici büyüklerime teşekkür ediyorum. Her sporcunun hayali olan milli takıma çağırılmamda büyük emekleri var.” Dedi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar