26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4959
EURO34.9776
ALTIN2437.4

Masa tenisi turnuvası düzenlenecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Masa tenisi turnuvası düzenlenecek
Abone ol
Osmaniye’de  kamu kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi turnuvası düzenlenecek.

Osmaniye’de  kamu kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi turnuvası düzenlenecek.

Osmaniye’de Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Osmaniye Masatenisi İl temsilciliği tarafından “Kurumlar ve Kuruluşlar Masatenisi Turnuvası” düzenlenecek.

Katılım şartları ile ilgili açıklama yapan Osmaniye Masatenisi İl temsilcisi Hanifi Kaplan; “Turnuvaya Kurumlar veya Kuruluşlar takım olarak katılım sağlayabilir.

(Takımlar En az 3 Sporcudan oluşacak isteyen takımlar + 1 Yedek sporcu bulundurabilir. İki ayrı kurum birleşerek tek takım çıkartabilir.

Kurumlar veya Kuruluşlar takım çıkaramaması durumunda kurum ve kuruluşlarla bağı olmayan, yaş ve cinsiyet sınırına bağlı kalmaksızın dışarıdan yalnızca 1 sporcu alabileceğini belirten Kaplan, müsabakalar takım yarışması şeklinde lig usulüne göre yapılacak grupların oluşumu katılım sayısına göre gerçekleştirilecek.

Fikstür ve kura çekimi 13.12.2017 Çarşamba günü saat 13.00’ te Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda netleşecek. Müsabakalarda en az üç oyuncunun hazır bulunması gerekmekte Turnuvaya yarışmacılar kendi spor malzemeleriyle katılacaklardır.

Takımlar müsabakalara beyaz renk dışındaki formalarla çıkabilecek. Belge teslimi ve son müracaat 12 Aralık 2017 Salı günü saat 17:00 mesai bitimine kadar sürecek bu tarihten sonraki müracaatlar kabul olmayacaktır.

Başvuru evrakları Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edilecektir Turnuvada dereceye girenlere kupa, madalya ve 1. Takıma Eşofman Takımı 2. Takıma Raket 3. Takıma Tshirt ödüller verilecektir tüm Kamu Kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelimizin bu anlamlı turnuvaya katılımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar