26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5639
EURO34.9395
ALTIN2442.0

Kurtuluş Koşusuna 200 sporcu katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtuluş Koşusuna 200 sporcu katıldı
Abone ol
Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapılan 7 Ocak Kurtuluş koşusuna 200 sporcu katıldı.

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapılan 7 Ocak Kurtuluş koşusuna 200 sporcu katıldı.

Osmaniye Belediyesi ve Atletizm İl Temsilciliği koordinasyonunda yapılan kurtuluş koşusu Güneş Çevre Yolu Karaçay Mesire Yeri kavşağından Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu’nun start düdüğü ile başladı.

Belediyesi hizmet binasına kadar olan yaklaşık 3 bin metrelik parkurda sporcular kıyasıya yarıştı. 7 Ocak Kurtuluş koşusuna 6 kategoride yaklaşık 200 sporcu katıldı.

Ortaokul Kızlar kategorisinde İrem Kuru birinci, Fatma Zehra Kayıklı ikinci, Nuray Kaçar üçüncü oldu.  Ortaokul Erkekler kategorisinde Ramazan Kundakçı birinci, Alper Fındık ikinci ve İsa Örge üçüncü. Lise Erkekler kategorisinde Özkan Köstü birinci, Burak Yıldız ikinci ve Akif Hanifi Gök üçüncü. Lise Kızlar kategorisinde Melek Nur Bozoğlu birinci, Veteranlar 35- 60 yaş arası kategoride Ferhat Gürsoy birinci, İbrahim Horoz ikinci, Davut Bal üçüncü ve Veteranlar 60 yaş üzeri kategoride Adnan Ekici birinci, Ali Esmek ikinci, Ali Güngör üçüncü oldular.

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşu yıldönümü etkinliklerine katılarak destek veren tüm sporculara katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, "Her yıl olduğu gibi bizim için büyük anlam ifade eden kurtuluş koşusunu gerçekleştirdik. Bu koşuya katılan bütün gençlerimize ve gönlü genç olanlarımızı tebrik ediyorum. Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunda canlarını vermiş olan bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Kurtuluş koşusunda dereceye giren sporculara belediye hizmet binası giriş katında düzenlenen ödül töreninde ödüllerini Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara verdi. Kurtuluş koşusuna katılan sporcuların en yaşlısı 1943 doğumlu Ali Güngör Başkan Kara tarafından ayrıca ödüllendirildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar