26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5661
EURO34.9976
ALTIN2451.0

Kick Bokscuların kuşak heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kick Bokscuların kuşak heyecanı
Abone ol
Osmaniye 100. Yıl Spor Kulübü tarafından, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlediği Kicboks kuşak terfi sınavında 120 sporcu bir üst kuşağa geçmenin heyecanını yaşadı.
Osmaniye 100. Yıl Spor Kulübü tarafından, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlediği Kicboks kuşak terfi sınavında 120 sporcu bir üst kuşağa geçmenin heyecanını yaşadı.

Velilerinde katıldığı terfi sınavında başarılı olan sporcular sertifikaları ve kuşakları verildi.

SINAV 3 AYDA BİR YAPILIYOR
Sınavların 3 ayda bir yapıldığını belirten Milli Antrenör-Hakem Kenan Karık, sınavın geniş katılımla gerçekleştirilmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Karık, “Osmaniye’mizin görünen bu tablosu gerçekten takdir edilecek bir tablo. Halkımız ve gençlerimiz bu spora karşı ciddi bir ilgi gösteriyor ve buda benim Osmaniye’mizin yüzünü güldüren bir manzara. Sporcularımız arasında Avrupa ve Dünya Şampiyonluğuna gönderdiğimiz çok başarılı sporcularımız var. Katılımın çok yüksek olmasından dolayı çok sevinçliyim. Sporcularımız bir üst kuşağa terfi ettiler. Kuşaklarımız sarı, yeşil, mavi, turuncu kahverengi ve açık kahverengi olarak altı kuşağımız var. Bu kuşaktan sonra siyah kuşağa terfi ediyorlar ve profesyonel sporcu olmaya adım atıyorlar. Öncelikle Halk Eğitim merkezi Müdürümüz Vedat Güngör’e bizlere olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

BİR ÜST KUŞAKLA TALTİF EDİLİYORLAR
Sporcuların üç aylık çok zorlu bir çalışmanın neticesinde sınava girip kuşak terfi ettiklerini kaydeden Karık, “Her üç ayda periyodik olarak değişimler meydana geliyor. Sporcu emeğinin karşılığını almadan bu kuşak verilmiyor ve emeğinin karşılığı gerçekten alıyorlar. Kuşaklarda sporcularımızın başarılarının bir simgesi olmuş oluyor. Sporcunun başarısında gelişme görüldüğünde bir üst kuşağa taltif ediliyor” diye konuştu.

KİCKBOKS ANTRENÖRÜ SAYISI ARTTI
Kenan Karık, Osmaniye’de Kickboks başarısının her geçen gün büyüdüğünü vurgulayarak, “Şuanda Osmaniye’mizde 10 Tane 3’üncü kademe, 7 Tane 2’inci kademe ve 12 tanede birinci kademe antrenörümüz bulunmakta. Buda ilimizde Kickboks sporunun ne kadar çok geliştiğini ve ilerlediğini göstermektedir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar