08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2509
EURO34.6937
ALTIN2398.1

Kadir Has Stadı rakiplerimizi daha iştahlı hale getiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir Has Stadı rakiplerimizi daha iştahlı hale getiriyor
Abone ol
PTT 1. Ligi’nde ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Kayseri Erciyesspor, kendi sahasında oynadığı maçlarda daha çok mağlup oldu. İlk yarıda kaybettiği 5 maçtan üçünü kendi sahasında oynadı. 5 maç kaybetmemeleri gerektiğini değerlendiren...
PTT 1. Ligi’nde ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Kayseri Erciyesspor, kendi sahasında oynadığı maçlarda daha çok mağlup oldu. İlk yarıda kaybettiği 5 maçtan üçünü kendi sahasında oynadı. 5 maç kaybetmemeleri gerektiğini değerlendiren Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Kadir Has Stadı’nda oynadıkları maçlarda rakiplerinin daha iyi motive olduğunu, daha iştahlı bir maç oynadıklarını ve bu nedenle zorlandıklarını ifade etti.

Osman Özköylü, ligde ikinci yarı için hazırlıkların devam ettiğini ve sorunsuz başlayacakları ligi sorunsuz ve başarıya ulaşmış olarak tamamlayacaklarına inandıklarını belirtti. Kaybedilen maçlar sonrasında takımda bir düşüş yaşandığı söylemlerine katılmayan Özköylü, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Erciyesspor’da bir düşüş yok. Kaybettiğiniz maçlara bakarsanız, biz bu maçlarla ilgili analizler yaptık inceledik. Belki de içerde kaybettiğimiz Adanaspor, Manisaspor ve deplasmanda Şanlıurfaspor maçları sezonun en iyi oynadığımız karşılaşmalarıydı. En iyi oynadığımız maçları kaybettik.

Adanaspor maçında rakip 3 pozisyon buldu ve 2’si gol oldu. Manisaspor maçında kaleci kırmızı kart gördü ve 10 kişi mücadele ettik. Buna rağmen rakip karşısında 2 gol attık ama yenilmekten kurtulamadık. Şansızlık oldu. Şanlıurfaspor maçında ilk yarıda belki 5-0 olacak karşılaşmada rakibiminiz golü buldu ve kaybettik. Bu düşüş değil. Aksine şanssızlık ve bireysel beceriksizlikten kaynaklanan sorunlarımızdı ve mağlubiyetimizdi.”

Antrenörlük hayatında bir sezonda 5 mağlubiyeti hiç görmediğini anlatan Özköylü, “Bireysel hatalar var. Farklı şansızlık var ve bu noktaya geldik. Bolu maçını kaybettik. Galipken kaybettik. Bir de biz takım olarak önde oynayan, baskı yapan ve mücadele eden bir takımız. Rakiplerimiz Kadir Has Stadı'nda oynadığımız maçta defansa çekiliyor ve kontra atakla gol arıyor. Ayrıca Kadir Has Stadı'nın imkanları ve görünümü, rakibimizi de motive ediyor. Bir kat daha fazla motive oluyor ve biraz daha fazla iştahlı oynuyorlar. Bu bizi zorluyor. Ancak bunlar bizim için bahane değil ve hedefimize ulaşacağız.” diye konuştu.

“Erciyesspor’da başarıyı isteyen bir başkan var. En düzgün ve en iyi insandır.” diyen Özköylü, kendileri için harcadığı emeklerin karşılığını vermek zorunda olduklarını belirtti. Kayseri’de insanlara takımın alt ligde başarılı olup Süper Lig'e çıkma sevincini yaşatmak istediklerini aktaran Özköylü, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bunun için şehrin desteği gerekli. Ama ilk yarıda bunu göremedik. İnşallah bu başarıyı yakalayacağız. Ama biraz bize herkesin nasıl yapılır bilmiyorum, maça gelerek, başka bir şekilde gerekirse dua ile destek olmalıdırlar. Şu ana kadar insanlarımız farklı sebeplerden dolayı maçlara gelememişler. Şuandan itibaren esas önemli döneme giriyoruz. Bize ve Kayseripor'a gerektiği yerde Kayseri Şekerspor'a destek verilmelidir. İnsanlar kendi şehirlerinde takım bulamıyor. Büyük şehirlerin birçoğunun herhangi bir ligde takımı yok. Olmasını istiyor. Kayseri’de böyle bir ortam ve takım imkanı var. Kıymetini bilmeliyiz.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar