26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4784
EURO34.8534
ALTIN2442.4

Halı SaHa Ligi Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halı SaHa Ligi Başlıyor
Abone ol
Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Liseler ve Büyükler Kategorisi Nike Halı Saha Ligi heyecanı başlıyor.
Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Liseler ve Büyükler Kategorisi Nike Halı Saha Ligi heyecanı başlıyor.

Kayıtların 10 Nisan 2015 tarihine kadar sürdüğü Lige, Liseler Kategorisinde (aynı lisede eğitim görme ve yalnız bir takımda yer alma şartı ile) 15-19 yaş, Büyükler Kategorisinde 18-35 yaş aralığında her okul ve takım yarışmalara katılabilir.

Kategorilerinde il birincisi olan takımlar bölge, süper bölge ve Türkiye Birinciliğinde Osmaniye’yi temsil etme hakkı kazanacaktır.

İlimizde Lig organizasyonun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Okul Sporları Birimi tarafından gerçekleştirileceği turnuvada, takımlar internet sitesi üzerinden yapacakları ön kayıt işlemelerini kesin kayıta dönüştürmek için evraklarını Okul Sporları Birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Ön kayıtlarını yaptırmış ancak evraklarını teslim etmeyerek İl Müdürlüğünce kesin kayıtları yapılmamış takımlar ligde yer alamayacaktır.

Liseler kategorisinde 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları lisansı olan öğrencilerin liglere veli ve okul izin belgeleri ile katılabileceği turnuvada yeni lisans çıkarılacak öğrencilerin lisansları yine Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden okul şifreleri ile girilecek çıkarılabilecektir. Liseler ve Büyükler Kategorilerinde yeni lisans çıkaracakların ekte sunulan EK -5 ve Ek-6 belgelerini doldurarak ilgili sağlık kuruluşundan sağlık raporlarını almaları gerekmektedir.

Liseler Kategorisinde 2014-2015 Sezonunda lisansı vizelenen 2 TFF lisanslı sporcu okul takımlarında yer alabilecektir. Amatör lisansı olan sporlar, lisanslarını ibraz etmekle yükümlüdürler.
Nisan ayı içerisinde başlaması planlanan müsabakaların yer, tarih ve saatlerini içeren fikstürler www.osmaniye.gsb.gov.tr web sayfası  duyurular bölümü ile /osmaniyeghsim facebook adresinde yayımlanacaktır.

Kesin kayıtlar ve gerekli bilgilere www.nikehalisahaligi.com web sayfasından ve İl Müdürlüğümüz Okul Sporları Biriminin 328 814 54 88 / 142 dahili numarasından ulaşılabilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar