26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5445
EURO34.9532
ALTIN2456.6

Aile ve Çocuklara Görmedikleri Spor Branşları Tanıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aile ve Çocuklara Görmedikleri Spor Branşları Tanıtıldı
Abone ol
Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde ki aile ve çocuklara bugüne kadar hiç görmedikleri spor branşları tanıtıldı.
Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde ki aile ve çocuklara bugüne kadar hiç görmedikleri spor branşları tanıtıldı.

Safa Kale Gençlik Spor Kulübü tarafından açılan Hamsball, Bocce, Dart, Kickboks, Masa tenisi ve Hentbol kurslarında öğrencilere ücretsiz yaz eğitimleri verildi.

Açılan kurslar neticesinde basarili öğrenciler tespit edilerek ilçedeki çocuklar bugüne kadar bilmedikleri görmedikleri branşlarla ilk defa tanışmış oldu. İlçe Spor tesislerinde düzenlenen etkinliklere 70 den fazla velide katıldı.

Safa Kale Gençlik Spor Kulübü Osman Kale, yaz donemi itibariyle Toprakkale ilçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 36 sporcu kaydıyla spor okulunu açtıklarını belirterek, "Spor kulübümüzde kursların açılması için Toprakkale Halk Eğitim Müdürü İbrahim Kızıl Beyin nezdinde Müdür Yardımcısı Ali Bekircavusoglu Beye desteklerinden dolayı sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum" dedi.

Osman Kale aynı zamanda Kickbok, Bocce, Dart, Hamsbal ve Beyzbol branşında yetkinlik belgelerine sahip olduğunu belirterek, çocuklara bu spor dallarında çeşitlilik sunmakta olduğunu, öğrencilerini hiçbir branştan yoksun bırakmamakta olduklarını ifade etti.

Osman Kale, "Toprakkale çocuklarının ailelerine yardımlaşmalarının yanında stres atabileceği, bireysel ve grup çalışmalarında verimliliği artırmaya, bedensel ve zihinsel yönden gelişmelerine katkıda bulunmaya planlamakta olup eğitmenlerimiz Ali Sağlam ve Betül Karatut hocalarımızla birlikte Osmaniye'de yayılan spor branşlarını Toprakkale ilçemize yapmış olmanın gururunu taşıyoruz.

Bu çalışmalarımız Toprakkale adına bir ilk ve son olmayacaktır.Bu hedefler kulüp bazında olmayıp okul sporları,  federasyon, Ulusal ve uluslar arası dalda ilerleyecek olup ilçe halkımızın vermiş olduğu desteğe teşekkür ederiz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar