19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1122
ALTIN2241.3

Vali Kerem Al, “Öğretmenler Günü”nü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, “Öğretmenler Günü”nü kutladı
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Osmaniye Valisi Kerem Al, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Kerem Al mesajında;

“Eğitim ordumuzun fedakâr neferleri,baş tacımız, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum.

Hepimizin yetişmesinde en önemli rolü üstlenen, elleri öpülesi sevgili öğretmenler; sizler kültürümüzün oluşmasında ve gelecek nesillere ulaşmasında köprü görevi görmektesiniz.

Geleceğimiz yavrularımızın, genç beyinlerini sevgiyle, şefkatle, merhametle yoğuran sizlerin en değerli mükâfatı ise iyi bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu, mesleğinizin manevi hazzını yaşamanızdır.

Geleceğimizi hiç tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kendilerine duyulan güvenin mesuliyetini bir ömür boyu omuzlarında taşımaktadırlar.
 Hepimiz biliyoruz kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. Yarınımız sizlere emanettir. Kültür mihmandarısınız.

Toplumu inşa eden mimar, mühendis ve işçilersiniz. Mesleğinizin asıl amacı, yeni nesillere çağın gerektirdiği bilgi donanımını kazandırmak, onları içinde bulunduğumuz çağı anlayabilecek, yorumlayabilecek düzeye ulaştırmaktır.

Değerli öğretmenler, sevgili çocuklarımızı bilgiyle buluşturacağız ancak çocuklarımızın birer ayaklı kütüphane olmasını istemiyoruz. Gençlerimize bilime, teknolojiye ulaşmanın metotlarını, yollarını öğretmek durumundayız.

Bunların yanında değerlerimizi, tarihimizi iyi öğreterek, milli kültürümüzü aktarmak temel görevinizdir.

Toplumu kucaklayan, dünyayı algılayan, teknolojiyi kullanırken milletin değerleriyle uyumlu, milletin ruhuyla harmanlanmış; erdemli, ahlaklı ve merhametli bir gençlik yetiştirme misyonunuz var. Bunu sizden bekliyoruz, bunları başaracağınızdan şüphemiz yoktur.

24 Kasımların geleceğimizi emanet ederek büyük görevler tevdii ettiğimiz eğitim camiamızın önemli sorunlarının kısa sürede çözümlendiği gelecekler getirmesini diliyorum.

Bugün vesilesiyle ebediyete göç etmiş, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyorum. Emekliğe ayrılmış öğretmenlerimize uzun ve sağlıklı ömürler, halen görevlerinin başında olan siz öğretmenlerimize de aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir gelecek diliyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar