26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5526
EURO34.9642
ALTIN2447.8

Vali Kerem Al, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Muhtarların Sorunlarını Dinledi
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, Merkez köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.
Osmaniye Valisi Kerem Al, Merkez köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri ile 35 Merkez ilçe köy muhtarı katıldı.

Toplantının başında konuşan Vali Kerem Al, toplantının muhtarların ihtiyaçlarını tespit etmek ve taleplerini almak maksadıyla düzenlendiğini kaydederek, ayrıca toplantıda hizmete yönelik bazı konular ve Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin huzurlu bir ortamda gerçekleşmesi için muhtarların bilgilendirileceğini söyledi.

Köylerde yaşanan yol ve su ile ilgili sorunların da toplantıda dile getirileceğini belirten Vali Al, bu sorunların çözümü için yapılması gerekenlerin hep birlikte değerlendirileceğini belirtti.

Toplantının devamında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2015 yatırım programı hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yanık, “2015 yatırım programında merkezde yol onarımı 9 kilometre, stabilize çalışmaları ise toplamda 32,5 kilometredir. Birinci kat asfalt programımız merkezde 20 kilometre ve ikinci kat asfalt programımız toplamda merkezde 14,5 km.dir” diye konuştu.

KÖYDES programı hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz ise KÖYDES ödeneğinin 616 Bin TL olduğunu ifade ederek, İl Özel İdaresi tarafından köy muhtarları ile yapılan görüşmeler neticesinde köylerin ihtiyaçlarının tespit edildiğini, bu ödeneğin  köylerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağını söyledi.

Toplantının devamında Muhtarlar köylerinin yol, içme ve sulama suyu, sağlık, eğitim konusundaki sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler. Sorular ilgili kurum müdürleri tarafından cevaplandı, talep ve sorunlar için ise çözümler konusunda değerlendirme yapıldı.

Toplantı sonunda konuşan Vali Kerem Al, zaman zaman muhtarlarla bir araya geleceklerini, sorunlar ya da talepler olursa muhtarları dinleyeceklerini ve sorunların çözümü konusunda çalışılacağını ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar