26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4408
EURO34.7512
ALTIN2438.9

Vali Dr. Oduncu Osmaniye’den ayrıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Dr. Oduncu Osmaniye’den ayrıldı
Abone ol
Osmaniye Valiliğinden Merkez Valiliğine atanan Dr. Mehmet Oduncu, Ankara'ya uğurlandı.
Osmaniye Valiliğinden Merkez Valiliğine atanan Dr. Mehmet Oduncu, Ankara'ya uğurlandı.


Vali Oduncu’yu  Valilik konutu önünden Belediye Başkanı Kadir Kara başta olmak üzere Vali yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve Kamu kurum müdürleri uğurladı.


Dr. Vali Oduncu kentten ayrılırken bir veda mesajı yayınladı. Vali Dr. Oduncu veda mesajında şu görüşlere yer verdi:


“Son Valiler Kararnamesiyle Merkez Valiliğine atanmam nedeniyle Osmaniye Valiliği görevimden ayrılıyorum.


Valiliğim süresince; insan ve çözüm odaklı, hep bir adım ilerisini planlayarak, projeler üreterek, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde, sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği gözeterek “Önce İnsan” ve “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” derdiyle, devletin ve milletin valisi olma anlayışıyla Osmaniyeli vatandaşlarıma hizmet götürme arzusu ve gayreti içerisinde oldum.


Osmaniye Valiliğini, şahsıma duyulan itimat ve teveccühün neticesi “emanet edilen mukaddes bir görev kabul ederek” emanete ve itimada halel getirmeden, verilen emaneti koruma ve taşıma şuuruyla hareket etmeye çalıştım.


Göreve başladığım ilk gün “Gönül ve İş yapan bir Vali” olabilmek istediğimi belirtmiştim. 13 aylık bir görev süresi içerisinde ne kadarını gerçekleştirebildiğim hususunda kararı, siz değerli Osmaniyelilerin takdirine bırakıyorum.


Birlikte mesai yaptığımız, Osmaniye’mizi daha ileriye taşıma adına çaba gösterdiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütü yönetici ve üyelerine, bizlerle birlikte fedakârca koşturan basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ederim.


Osmaniye’nin hayatımda çok özel bir yeri olacaktır; İlk valilik görevimi Osmaniye’de yapmanın heyecanını siz Osmaniyelilerle birlikte yaşadım, her ne kadar görev itibariyle Osmaniye’den ayrılıyor isem de Osmaniye’nin ve Osmaniyelilerin gönlümüzdeki yeri, Osmaniye ve Osmaniyelilere hizmet etme arzu ve iştiyakımız hayatımız boyunca devam edecektir.


Osmaniye’de hoş bir seda bırakabilmiş olma temennisiyle; tüm vatandaşlarımıza varsa hakkımı helal ediyor, onlardan da bana olan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.


Osmaniye’den ayrılırken, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın değerli yönetici ve çalışanlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın üyelerine, Gazilerimize, Şehit Ailelerimize, İşadamlarımıza, Osmaniye dışında yaşayan ancak gönlü Osmaniye sevgisiyle dolu olan Osmaniyeli hemşerilerimize Allahaısmarladık diyor;   herkese selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar