27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Vali Coşkun’a “Hoş geldiniz ziyaretleri”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’a “Hoş geldiniz ziyaretleri”
Abone ol
Osmaniye Valiliği görevine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun’a “hoş geldiniz” ziyaretleri devam ediyor.

Osmaniye Valiliği görevine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun’a “hoş geldiniz” ziyaretleri devam ediyor.

Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Vali Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ziyaretin devamında Vali Coşkun, Dr. Suat Önal ile bir süre sohbet etti.

Osmaniye Milletvekili Önal, Vali Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi.

Osmaniye’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Ömer Faruk Coşkun ise ziyareti nedeniyle Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET

Osmaniye’nin yeni Valisi Ömer Faruk Coşkun’a “hoş geldiniz” ziyaretleri kapsamında ilçe ve Belde Belediye başkanları da ziyarette bulundu.

Vali Coşkun, Hasanbeyli İlçe Belediye Başkanı Alpaslan Koca, Sumbas İlçe Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci, Atalan Belde Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım, Böcekli Belde Belediye Başkanı Doğan Öztürk, Ellek Belde Belediye Başkanı Recep Soy, Tüysüz Belde Belediye Başkanı Veli Fidan ve Yarbaşı Belde Belediye Başkanı Mustafa Önal’ı makamında kabul etti.

Belediye Başkanları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, ilçe ve beldeler hakkında Başkanlardan bilgi aldı.

Vali Coşkun, Osmaniye’nin tüm ilçe ve beldelerinde vatandaşların yaşam kalitelerinin yükseltilmesi ve en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için el ele vererek çalışmak gerektiğinin altını çizerek, Belediye Başkanları ile her daim istişare halinde olacaklarını söyledi.

Ziyaret sonunda Vali Coşkun, nazik ziyaretleri için Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

AK PARTİ İL VE İLÇE YÖNETİMİ ZİYARETİ

Vali Ömer Faruk Coşkun, kendisine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Vali Coşkun’a görevinde başarılar dileyerek, “ilimize hoş geldiniz” dedi.

Ziyaretin devamında konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun ise ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür etti.

DÜZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI VE MİCLİS ÜYELERİ

Vali Ömer Faruk Coşkun, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve Belediye Meclis Üyelerini makamında kabul etti.

Vali Coşkun’a yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Belediye Meclisi Üyelerini Vali Coşkun’a tanıttı.
 
Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, Düziçi ilçesindeki Belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda Vali Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Namlı ve Belediye Meclisi Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

OTSO BAŞKANI VE YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke ve OTSO Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

OTSO Başkanı Murat Teke ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ömer Faruk Coşkun’a “Osmaniye’ye hoş geldiniz” diyerek yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyaretin devamında Vali Coşkun’a OTSO Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtan Başkan Murat Teke, OTSO olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Murat Teke ve OTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar