26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5858
EURO35.0018
ALTIN2457.2

Vali Al: Su kaynaklarımızı korumak, hepimizin temel görevi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Al: Su kaynaklarımızı korumak, hepimizin temel görevi
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, günümüzde su kaynaklarının stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, "Su kaynaklarımızı korumak, iyi kullanmak hepimizin temel görevidir." dedi.
Osmaniye Valisi Kerem Al,  günümüzde su kaynaklarının stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, "Su kaynaklarımızı korumak, iyi kullanmak hepimizin temel görevidir." dedi.

Osmaniye İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Ceyhan Havzası Toplantısı Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı. Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Kerem Al’ın yanı sıra Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcıları Süleyman Yılmaz ve Alp Eren Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Osmaniye İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Osmaniye Valisi Kerem Al, “Günümüzde su kaynakları stratejik öneme sahiptir. Su kaynaklarımızı korumak, iyi kullanmak hepimizin temel görevidir. Bu toplantı, bu önemli konu üzerine dikkatimizi daha da yoğunlaştırmamıza vesile olacaktır. Bu nedenle ilgili kurumlarımızın amirleri konu üzerinde hassasiyetle dururlarsa ülkemiz için faydalı hizmetlere vesile olacaklardır” diye konuştu. Vali Al, toplantının hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.

Toplantının devamında, DSİ 6. Bölge Müdürlüğü ACO Sulaması İşletme ve Bakım Şube Müdürü Bekir Pehlivan, Osmaniye ili Ceyhan Havzası Taşkın Koordinasyonu konulu sunumunu yaptı. Osmaniye’deki taşkın riski taşıyan dereler hakkında bilgi veren Pehlivan, yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden ıslah çalışmaları hakkında da katılımcıları bilgilendirdi. Henüz ıslah edilmemiş taşkın derelerinde kamulaştırma sorunu yaşandığını belirten Bekir Pehlivan, konu ile ilgili yapılan toplantılarda kamulaştırmayı yapacak kurumların belirlendiğini ve kamulaştırma sorunu çözülür çözülmez derelerin ıslah çalışmalarının yapılacağını kaydetti.

Toplantının devamında Osmaniye İl Su Yönetim Koordinasyon Kurulu hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantının son bölümünde ise Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü, Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Osmaniye Belediyesi temsilcileri sunumlarını gerçekleştirdiler. Toplantı değerlendirme ve önerilerle son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar