26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5763
EURO34.9884
ALTIN2459.6

Vali Al, Düziçi'nde köy ve belde ziyaretlerinde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Al, Düziçi'nde köy ve belde ziyaretlerinde bulundu
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, Düziçi İlçesindeki Çitli, Elbeyli Yeşilköy Köyleri ve Yarbaşı Beldesine ziyaretlerde bulundu.
Osmaniye Valisi Kerem Al, Düziçi İlçesindeki Çitli, Elbeyli Yeşilköy Köyleri ve Yarbaşı Beldesine ziyaretlerde bulundu.

Vali Al köy yolları ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Beraberinde Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ile Düziçi ilçesine giden Vali Kerem Al, ilçe girişinde, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve ilçe kurum müdürleri ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından karşılandı. Vali Kerem Al, ilk olarak, inşaatları devam eden Düziçi Haruniye Ortaokulu ile Düziçi Kız Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonda incelemelerde bulundu.



ÇİTLİ KÖYÜ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Çitli Köyünü ziyaret eden Vali Kerem Al, yapımı tamamlanan Çitli Köy yolunda incelemelerde bulundu. Daha sonra Köyü ziyaret eden Vali Al, Köy sakinleri ve çevre köylerin muhtarları tarafından karşılandı.

Köyün Camiinin bahçesinde köy sakinleri ve çevre köylerin muhtarları ile bir araya gelen Vali Al, Çitli Köyü Muhtarı Dursun Sarıoğlu’ndan köy hakkında bilgi alarak, köy sakinleri ve çevre köylerin muhtarları tarafından kendisine iletilen sorun ve talepleri dinledi.

Dile getirilen taleplerin değerlendirileceğini belirten Vali Kerem Al, sorunların imkânlar ölçüsünde çözümleneceğini söyledi.

Ziyaret sonunda, Vali Al’ın önceki ziyareti sırasında yapılması talimatını verdiği köy yolunun yapıldığını ve yeni yoldan çok memnun olduklarını dile getiren Çitli Köyü sakinleri köylerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Al’a teşekkür ettiler.



ASIRLIK ÇINARIYLA ÜNLÜ ELBEYLİ KÖYÜNE ZİYARET

Vali Kerem Al, asırlık çınarıyla ünlü Elbeyli Köyünü ziyaret etti. Vali Al’ın daha önceki ziyaretinde koruma altında olan asırlık çınarın etrafının mesire alanı olarak düzenlenmesi talimatı üzerine Osmaniye İl Özel İdaresi tarafından çevre düzenlemesi yapıldı.

Yapılan çalışmalar sonunda asırlık çınarın etrafındaki alanın vatandaşların piknik yapabileceği mesire alanına dönüştürüldüğünü belirten Vali Al, daha sonra, çınar ağacı altında Elbeyli Köyü sakinleri ile sohbet etti.

Programının devamında Yeşilköy Köyünde gölet yapımı için arazi incelemesinde bulunan Vali Al, son olarak Yarbaşı Beldesini ziyaret ederek, Yarbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salonu gezdi.
Vali Al, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal’dan bilgi aldı. Vali Al, Düziçi ilçesinde yaptığı incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar