08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2531
EURO34.6978
ALTIN2400.7

Ülkü Ocaklarından, Özel Harekata taziye ve geçmiş olsun ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocaklarından, Özel Harekata taziye ve geçmiş olsun ziyareti
Abone ol
Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu ve yönetimi tarafından, Osmaniye Özel Harekat Şube Müdürlüğüne taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.
Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu ve yönetimi tarafından, Osmaniye Özel Harekat Şube Müdürlüğüne taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Başkan Eroğlu, ziyarette Özel Harekat Müdür Vekili Emrah Boz'a başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

15 Temmuz günü gerçekleştirilmek istenen başarısız darbe girişiminde, hainlerin ilk hedeflerinden helikopterler ve askeri uçaklar tarafından bombalanan ve ilk şehitlerin verildiği yer olan Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi Başkanlığı olmuş ve yapılan hain saldırıda onlarca şehit verilmişti.



Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı, Fatih Eroğlu önderliğinde, Özel Harekat Şube Müdürlüğüne destek ziyaretinde bulunuldu.

Şube müdür vekili Emrah Boz, Başkan Fatih Eroğlu ve beraberinde ki yönetimini makamında kabul ederek yoğun gündem üzerine sohbet ettiler. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren müdür vekili Emrah Boz, Başkan Eroğlu'na ve yönetimine teşekkür etti.

15 Temmuz darbe girişiminin, dünya tarihinin gördüğü en alçak ihanetlerden biri olduğunu vurgulayan Fatih Eroğlu, başta büyük Türk milleti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi partiler, kahraman Türk Polisi ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin büyük bir kısmının, hep birlikte bu alçak saldırıyı bertaraf ettiğini belirtti.

Eroğlu, Özel Harekat Polislerinin geçmişten beri kahramanca vatanını savunduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: "Özel Harekat, kurulduğu günden beri kahramanca mücadele etmiş, Türkiye Cumhuriyeti'nin gurur abidesi olan kuruluşlarımızdan bir tanesidir.

O karanlık gecede çok sayıda kahraman vatan evladını şehit verdik.

Hepsi vatan millet aşkıyla yaşayan kocaman yürekli insanlardır.

Sözün bittiği yerdeyiz, şahsım ve teşkilatım adına bütün kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.



Mekanlarını cennet eylesin. Kahramanca müdafaada bulunan gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah vatanımızı böyle hain saldırılardan korusun ve bir daha böyle acılar yaşatmasın" Başkan Eroğlu, ziyarette Özel Harekat müdür vekili Emrah Boz'a, üzerinde Osmanlı arması bulunan tablo armağan etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar