27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ülkü Ocaklarından öğrencilere yönelik yaz kampı düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocaklarından öğrencilere yönelik yaz kampı düzenlendi
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları tarafından eğitim çalışmaları kapsamında gençlere yönelik üç günlük kamp düzenlendi.
Osmaniye Ülkü Ocakları tarafından eğitim çalışmaları kapsamında gençlere yönelik üç günlük kamp düzenlendi.

Dörtyol, Yeşilyurt sahilinde geleneksel Türk okçuluğu, sabah sporu, futbol turnuvası, voleybol turnuvası, kitap okuma ve seminer eğitimlerinin verildiği kampta bütün bir yılın stresini atan öğrenciler, bu organizasyonda güzel vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Düzenlenen kampın amacı ve gerekliliği hakkında açıklama yapan Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu, ülkücü hareketin boş geçirecek zamanının olmadığını ve bu zamanların eğitime bir fedakarlık olarak kullanılacağını dile getirdi.

Verilen eğitimin bir toplumu aydınlatacağına değinen Eroğlu; "Okul, dershane, sınavlar, ödevler derken bir yıl daha bitti. Bir yıl boyunca beraber yürüdüğümüz, gençlerimiz ile hem eğlenebileceğimiz hem de ocak çalışmalarını konuşabileceğimiz bir yaz kampı düzenleme kararı alarak kamp aktivitemizi gerçekleştirdik. Bizler birer Ülkücü Hareket olarak ilerlediğimiz davamızın en büyük katkılarından biri olan eğitim camiamızla beraber yıl boyunca yoğun temponun getirdiği tatlı yorgunluğu bu etkinlikle üzerimizden atmak ve bunun yanında genel bir istişare için burada bulunmaktayız.

Ülkücü Gençlik olarak bütün zamanımızı eğitime adadık ve adamaya da devam edeceğiz. Bizim için her bir dakika demek, eğitimli bir Ülkücü demek; eğitimli bir Ülkücü demek topluma ışık demektir. Bu amacın etrafında birleştik ve yoğun tempodan bunalan Ülkücü gençlerimizin streslerini atıp yeni bir yıla hazırlamak için bu kampı düzenledik.

3 gün süren kampımızda bulunan kardeşlerimiz, aldıkları eğitim, semineri ve sosyal faaliyetlerle; hem kendilerini yeni başlayacak olan eğitim ve öğretim yılına motive edecek, hem de Türk Gençliğin sorumluluklarını daha iyi öğrenmelerini sağlayacaktır. Vatanımızın, milletimizin, İslam aleminin her daim birliği bizim nişanımızdır." dedi.

Ülkü ocaklarının eğitim'e verdiği desteği bundan önce olduğu gibi bundan sonra ki yıllarda da sürdüreceğini belirten Eroğlu, kampa katılan gençlere de sertifikalarını teslim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar