26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.462
EURO34.7836
ALTIN2439.9

Ülkü ocakları şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü ocakları şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu
Abone ol
Osmaniye'de, Ülkü Ocakları il Başkanlığı tarafından İstanbul Beşiktaş'taki patlamada şehit olan polis ve vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim okutturuldu.
Osmaniye'de, Ülkü Ocakları il Başkanlığı tarafından İstanbul Beşiktaş'taki patlamada şehit olan polis ve vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim okutturuldu.

Mevlid-i Şerif programı Devlet Bahçeli konferans salonunda yapılan programa, MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi, Belediye Başkan Vekili Yener Tuncer, Kamu-Sen Başkanı Ahmet Kandemir, Türk Sağlık Sen Başkanı Fatih Üstüner, Turkav Başkanı Çağrı Hörmet, Ülkücü İşciler Derneği Başkanı Murat Kumcu, Belediye Meclis Üyeleri, Parti yöneticileri, Ocak Eski Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu, "Emperyalist köpeklerin taşeronluğunu yapan kana susamış, ruh hastası caniler ülkemize kahpece, kalleşçe saldırarak yüreklerimizi yakmaktadır. Şehit olan, polislerimiz ve vatandaşlarımız için ellerimiz semada, dillerimiz dua da burada bizlere eşlik eden herkesten Allah razı olsun." dedi.

TERÖRÜN HER ÇEŞİDİ İÇİN İDAM CEZASI GETİRİLMELİ

Başkan Eroğlu, "Kahraman güvenlik güçlerimizi ve Aziz Milletimizi her fırsatta hedef alan, bu soysuz köpeklerin tamamı Türk Milleti'ne hesap vermelidir. Bu canilerin yaptıklarının yanlarına kar kalmaması ve vicdanların bir nebze rahatlaması için terörün her çeşidi için idam cezası ivedilikle getirilmelidir.

Şerefsizce kanımızı emmeye çalışanlar, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan kansızlar, teker teker dar ağacında sallandırılmalıdır. Akıl almaz bir nefret ile ve kılıktan kılığa girerek, milletimize ihanet eden köpeklerin aldıkları her nefes milli menfaatimize tehdittir.

Türk milliyetçileri böyle bir kararlılığın her platformda savunucusu ve destekçisidir. Bu vesileyle hain patlama sonucu şehit düşenlere rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar vermesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum." diye konuştu. Konuşmanın ardından, yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri için dualar edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar