26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5549
EURO34.9659
ALTIN2437.2

"Teröre karşı ortak duruş sağlanmalı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Teröre karşı ortak duruş sağlanmalı"
Abone ol
Osmaniye Kantinciler Derneği Başkanı Mehmet Alagöz, Ankara’da yaşanan terör saldırısını yaptığı yazılı açıklama ile kınadı.
Osmaniye Kantinciler Derneği Başkanı Mehmet Alagöz, Ankara’da yaşanan terör saldırısını yaptığı yazılı açıklama ile kınadı.

Ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan kökü dışarıda olan karanlık odakların organize ettiği bu terör eylemleri ne bir ilk ne de bir son olacağı ifade edilen açıklamada;
“Ucuz hesaplar içinde olan iç ve dış odaklarla işbirliğiyle gerçekleştirilen bu tür saldırıları yapanlar, yaptıranlar, destekleyenler, çanak tutanlar, göz yumanlar insanlıktan nasibini almamış canilerdir. Erdemini insanlığını yitirmiş emperyal-sömürge anlayışıyla hareket eden Küresel Egemenlerin yeni bir dünya kurma arzusu olduğu müddetçe bu tür saldırılar elbette var olacaktır. Tarih bize göstermiştir ki; bu tür olaylarla hiçbir terör örgütü amaçlarına ulaşamamış, sadece insanlığa acı, gözyaşı ve nefret bırakmıştır. Masum-sivil silahsız ve hiçbir sucu olmayan vatandaşlarımızın katledilmesi; hangi ideoloji, din-iman ve hesapla izah edilebilir. Unutulmamalıdır ki bu menfur saldırılar yapanlara güç değil, bilakis nefret sunmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Kantinciler derneği yönetim kurulu olarak terörü lanetlediklerini ifade eden Alagöz, “Ülkenin bütünlüğü, birlik ve beraberliği adına, halkımızı hedef alan her türlü terör eylemlerine karşı ortak bir duruş sağlanması gerektiğine inanıyor, Başkentimizde gerçekleşen bu katliamı bir kez daha nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Açık yüreklilikle belirtmek isteriz ki; terör yoluyla Türkiye’ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma konusunda tüm desteğimizle hükümetin yanındayız. Şu çok iyi bilmeli ki; terörün merkezi Irak, Suriye ve bu coğrafyadaki diğer yerler değil, terörün merkezi; Washington, Londra, Telaviv’dir. Bu duygu ve düşüncelerle ölenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Aziz milletimize taziyelerimizi ve en derin üzüntülerimizi sunuyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar